ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε την έρευνα για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιουβέντους το 2021.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιουβέντους © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε πως η εισαγγελία διεξάγει νέα έρευνα με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο να εμπλέκεται επίσης. "Δεν αλλάζει η υπόθεση", υποστηρίζουν οι δικηγόροι.

Η εισαγγελία του Τορίνο έχει ανοίξει έρευνα για τη Γιουβέντους, με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, τον αντιπρόεδρο, Πάβελ Νέντβεντ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι, να είναι ύποπτοι για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο συνδέεται επίσης με την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κληθεί ενώπιον του Ιταλού εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του με τη μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τα παραπάνω, ότι δηλαδή διεξάγεται νέα έρευνα με εμπλεκόμενο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. "Η εταιρεία ανακοινώνει ότι σήμερα έλαβε ενημέρωση για νέα έρευνα από τον εισαγγελέα προς την εταιρεία και κάποιους εκπροσώπους της (Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ, Στέφανο Σεράτο, Τσεζάρε Γκαμπάσιο)".

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Γιουβέντους η νέα έρευνα δεν αλλάζει την υπόθεση και τις έρευνες, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή (26/11).

Η υπόθεση αφορά μεταξύ άλλων μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ρονάλντο στο Τορίνο, και η οποία είναι πιθανό να σχετίζεται με το ύψος του μισθού που την περίοδο της πανδημίας ή την αποζημίωση που έλαβε πριν φύγει για το Ολντ Τράφορντ αυτό το καλοκαίρι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ