ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε πουλάει τον Πέλκα άμεσα για να πάρει τον Ρόλαντ Σαλάι σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε αναμέτρηση με την Άνκαραγκουτσου | 18 Ιανουαρίου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν βρίσκεται στα πλάνα της Φενέρμπαχτσε για το δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, με τον Ρόλαντ Σαλάι ενδεχομένως να πάρει τη θέση του στο ρόστερ.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται υπ' ατμόν από τη Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, αφού οι φετινές εμφανίσεις του έχουν απογοητεύσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να τον πουλήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η Fotomac αναφέρει ότι έχει βρεθεί ήδη και ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Ρόλαντ Σαλάι της Φράιμπουργκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "έχει χαθεί κάθε ελπίδα για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος άρχισε στη βασική ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αλτάι, αλλά δεν προσέφερε κάτι καινούργιο στις φτωχές εμφανίσεις του αυτήν τη σεζόν".

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας κάνει λόγο για αξιολόγηση προτάσεων από Ελλάδα, Ρωσία και Ιταλία για τον 28χρονο διεθνή μέσο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 για περίπου 2.000.000 ευρώ (με τον ΠΑΟΚ να κρατά ένα 20% από μεταπώληση), υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Αν όντως αποχωρήσει ο Πέλκας, στόχος της Φενέρμπαχτσε είναι ο δανεισμός για μισή σεζόν του Ούγγρου διεθνή επιθετικού από την ομάδα της Bundesliga, με ρήτρα αγοράς.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ