ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Η FA σκέφτεται να δοκιμάσει τις δεκάλεπτες αποβολές στο Κύπελλο Αγγλίας

Tottenham players call for a foul after the opening goal by Manchester City's Nathan Ake during the English FA Cup fourth round soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Σίτι με την Τσέλσι @ 2024 DAVE SHOPLAND / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας σκέφτεται να προχωρήσει σε μια επαναστατική καινοτομία στο ποδόσφαιρο, δίνοντας στους διαιτητής τη δυνατότητα να αποβάλλουν παίκτες για δέκα λεπτά, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.

Έναν νέο κανονισμό στο ποδόσφαιρο σκέφτεται να εφαρμόσει τουλάχιστον δοκιμαστικά, καθώς σκέφτεται να εισάγει τη δεκάλεπτη αποβολή, σύμφωνα με τους Times.

Η IFAB αναμένεται να εγκρίνει μέσα στον επόμενο μήνα τη δοκιμαστική εισαγωγή του μέτρου στην ετήσια συνάντηση τον επόμενη μήνα. Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα εισαχθεί τουλάχιστον στο νέο έτος.

Το συγκεκριμένο μέτρο είχε δοκιμαστεί στην Αγγλία και την Ουαλία σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αν και αυτό γινόταν μόνο όταν υπήρχε απρεπής συμπεριφορά προς τον διαιτητή. Η συνάντηση της IFAB θα διεξαχθεί στη Σκωτία και η ατζέντα της συνάντησης θα γίνει γνωστή σύντομα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ