ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Έβερτον τιμώρησε 19χρονο οπαδό με τετραετή αποκλεισμό επειδή πέταξε πλαστικό μπουκάλι στον Κας

Η στιγμή που δέχθηκαν αντικείμενα οι παίκτες της Άστον Βίλα
Η στιγμή που δέχθηκαν αντικείμενα οι παίκτες της Άστον Βίλα PRINT SCREEN / GLOMEX

Βαριά τιμωρία επιβλήθηκε στον 19χρονο οπαδό της Έβερτον, που ομολόγησε ότι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι στον Μάτι Κας, με τον σύλλογο να του επιβάλλει τετραετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Σε έναν 19χρονο οπαδό της Έβερτον, ονόματι Ρότζερ Τουίντλ, επιβλήθηκε τετραετής απαγόρευση εισόδου στο Γκούντισον Παρκ, αφού ομολόγησε ότι πέταξε στον Μάτι Κας της Άστον Βίλα ένα πλαστικό μπουκάλι.

Ο νεαρός φίλαθλος καταδικάστηκε επίσης, σε φυλάκιση οκτώ εβδομάδων με αναστολή και 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στις 22 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να φεύγει με το διπλό από το Λίβερπουλ, χάρη στην εντυπωσιακή κεφαλιά του Εμιλιάνο Μπουεντία.

Όταν ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Τζέραρντ πανηγύριζαν το τέρμα που σημείωσαν, οι οπαδοί των ζαχαρωτών έριξαν αντικείμενα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν τους Λούκας Ντιν και Μάτι Κας.

Λίγες ώρες μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και σε μία σύλληψη, με το προσωπικό ασφαλείας της Έβερτον να συνεργάζεται με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ και με τη βοήθεια πλάνων από τις κάμερες να εντοπίζουν τον οπαδό.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ