ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΕΠΟ παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών

Η ΕΠΟ παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών
Η ΕΠΟ παρουσίασε το στρατηγικό της πλάνο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών EPO

Η ΕΠΟ παρουσίασε το στρατηγικό της πλάνο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των FIFA, UEFA και των Εθνικών ομάδων γυναικών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο το στρατηγικό πλάνο ποδοσφαίρου γυναικών, Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των FIFA και UEFA, καθώς, επίσης, και των Εθνικών ομάδων γυναικών.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών, Αντώνης Κιουρεξίδης.

Την παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο FIFA representative Lorenzo Cavallari, ο Elkhan Mammadov, Europe Director της FIFA, η UEFA Managing Director of Women's Football, Nadine Kessler και η Anne Noe, μέλος του FIFA Women's Football Expert Group.

Από τις Εθνικές ομάδες στην παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου παραβρέθηκαν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας γυναικών, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης και η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη, οι διεθνείς παίκτριες, Βεατρίκη Σαρρή, Αναστασία Σπυριδωνίδου και Χαρά Δημητρίου, η βοηθός προπονητή Κατερίνα Τσιάπανου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Λάμπρος Σπίντζος.

Παρών ήταν και ο τεχνικός των Εθνικών ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων Γιώργος Παπακώστας, όπως και άλλοι άνθρωποι του χώρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος, αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχει το ποδόσφαιρο γυναικών να ανθίσει, ενώ δεν παρέλειψε να απηύθυνε τις ευχαριστίες του στα υψηλόβαθμα στελέχη των FIFA και UEFA.

"Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ για να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη σπουδαία ημέρα και να θέσουμε τα θεμέλια της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου", ανέφερε με τη σειρά της η Nadine Kessler, UEFA Managing Director of Womens Football, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης με τη Γερμανία και κάτοχος τριών Champions League.

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ