ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επική ατάκα του Ιωαννίδη για Μπερνάρ: "Του είπα να πάω στο αεροδρόμιο να τον κρατήσω αν γίνεται"

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποθέωσε τον Μπερνάρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", τον χαρακτήρισε μάγο, και σημείωσε πως θα ήθελε να τον κρατήσει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με έναν Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μπερνάρ να μοιράζει μια ακόμη ασίστ, την όγδοη για φέτος. Ο Έλληνας επιθετικός με δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV αποθέωσε τον Βραζιλιάνο, τον χαρακτήρισε μάγο και σημείωσε πως θέλει να πάει στο αεροδρόμιο για να τον κρατήσει στην Ελλάδα.

"Όντως είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο Δεν υπήρχε κάτι που κάναμε διαφορετικά, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα, στις δυνατότητες της και καταφέραμε να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό γνωρίζουμε τις δσυνατότητες μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο στα επόμενα παιχνίδια".

Σε τακτικό επίπεδο που πιστεύεις πως κρίθηκε το παιχνίδι;

"Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, όλοι την εβδομάδα δουλεύαμε για αυτό το παιχνίδι και με τον κόουτς και με το σταφ. Θεωρώ πως σαν ομάδα αυτό που μας έλειπε ήταν το πάθος και η δύναμη στα παιχνίδια και αυτό το βγάλαμε σήμερα και με το παραπάνω γιατί την ποιότητα την έχουμε και το δείξαμε. Μπορούμε να σκοράρουμε πάρα πολύ, η συγκέντρωση είναι αυτό που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτή την είχαμε σήμερα, για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Έφτασες τα 20 γκολ, είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα σου αλλά έχεις και τον Μπερνάρ να σου μοιράζει τη μία ασίστ μετά την άλλη, είναι η καλύτερη συνεργασία που είχες έως τώρα;

"Με διαφορά η αλήθεια είναι αυτή. Ο άνθρωπος είναι μάγος, μόνο αυτό μπορείς να πεις. Του είπα πως θα παώ στο αεδροδρόμιο αν τον κρατήσω αν γίνεται. Πήρε την απόφαση του, θα τον στηρίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον απολαύσουμε όσο μπορούμε και να τον εκμεταλλευτό για λίγο ακόμα. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, βλέπει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, βλέπει αυτά που ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω κάποιες φορές, ούτε οι συμπαίκτες μας. Νομίζω πως είναι σημαντικό που τον έχω συμπαίκτη και έχω πάρει πολλά απ' αυτόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ