ΤΣΕΛΣΙ

Η... έκρηξη του Γκραντ στα "μπλε" αποδυτήρια!

Η... έκρηξη του Γκραντ στα "μπλε" αποδυτήρια!
Μπάλακ-Τσέλσι

"Άστραψε και βρόντηξε" στα αποδυτήρια της Τσέλσι ο Άβραμ Γκραντ προσπαθώντας να "ξυπνήσει" τους παίκτες, που έχαναν με 1-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φούλαμ

Αποκαρδιωτική η εικόνα για τους "μπλε" στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μέρφι, και ανατροπή του σκηνικού στην επανάληψη με τον Καλού και Μπάλακ να πετυχαίνουν δύο τέρματα και να οδηγούν την ομάδα του Άβραμ Γκραντ στη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Τί μεσολάβησε για να έρθει η... αλλαγή; Οι φωνές του Ισραηλινού τεχνικού στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα, με τον Γκραντ να τονίζει μετά το ματς ότι ήταν αναγκαίο να κάνει κάτι δραστικό για να "ξυπνήσει" την ομάδα του η οποία βρισκόταν σε αγωνιστικό λίθαργο στα πρώτα 45 λεπτά.

"Εάν χρειαζόταν να πετάξω ένα φλυτζάνι τσαγιού ή ακόμα και να σπάσω μία καρέκλα για να κερδίσω ένα παιχνίδι δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γκραντ και συνέχισε λέγοντας:

"Η δουλειά μου ως προπονητής είναι να κάνω το σωστό πράγμα. Εάν όλοι είναι νευρικοί θα πρέπει να είσαι ήρεμος. Όμως όταν κοιμούνται οι παίκτες πρέπει εσύ να τους ξυπνήσεις.

Τα πάντα ήταν λάθος στο πρώτο μέρος. Δεν παίξαμε καλά, δώσαμε ένα πέναλτι στον αντίπαλο και χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Όμως αλλάξαμε τα πράγματα στο ημίχρονο και είμασταν πολύ καλύτεροι στη συνέχεια".





Την... άγρια εικόνα του Γκραντ στα αποδυτήρια επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Μίχαελ Μπάλακ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά σε 90λεπτο με τη φανέλα της Τσέλσι μετά από οκτώ μήνες αποχής.

"Υπήρχαν αρκετές φωνές στα αποδυτήρια στο ημίχρονο όμως το χρειαζόμασταν. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και πολλά πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ασκήσαμε μεγάλη πίεση στη Φούλαμ με την έναρξη του δευτέρου μέρους και είμασταν πολύ καλύτεροι.

Έλειπαν αρκετοί παίκτες, οπότε ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη για να είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους",

δήλωσε ο Γερμανός διεθνής μέσος.

Για την επιστροφή του Μπάλακ στο αρχικό σχήμα μίλησε και ο Άβραμ Γκραντ: "Μου αρέσουν οι έξυπνοι παίκτες και ο Μπάλακ είναι πολύ έξυπνος.

Δεν μπορεί να είναι στα καλύτερά του μετά από οκτώ μήνες αποχής, ωστόσο είναι καλός και τον θέλουμε στη διάθεσή μας όλο το χρόνο, όχι μόνο όταν λείπουν οι άλλοι παίκτες.

Έχουμε πολλούς ηγέτες στην ομάδα και είναι ένας από αυτούς. Έχει υπάρξει αρχηγός σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί και μπορεί να κάνει πολλά καλά πράγματα για εμάς".














TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ