CHAMPIONS LEAGUE

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του ΟΑΚΑ

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του ΟΑΚΑ
Γκαγκάτσης

Ανακοινώθηκε το που, το πως και το πότε διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό του CL

"Η προετοιμασία του τελικού πάει πολύ καλά και μας απασχολούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Τη Δευτέρα έχουμε την εκδήλωση για το εισιτήριο του τελικού του Champions League και ο Μισέλ Πλατινί έχει εκδηλώσει την επιθυμία να έρθει την Κυριακή.

Θα είναι και για μας ευχάριστο να τον υποδεχτούμε, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το βαρύ του πρόγραμμα. Στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει από κοινού με την UEFA όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού και την ίδια στιγμή θα ανοίξει και το σάιτ για να γίνουν οι κρατήσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Mε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΕΠΟ αναφέρει εξάλλου για το θέμα:" Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 12:30 θα παρουσιαστεί σε αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δημ. Μόσχα) το εισιτήριο του τελικού του Champions League. Επίσης, θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του προγραμματισμένου για τις 23 Μαΐου 2007 αγώνα στο ΟΑΚΑ"


Για Καστίγιο-Νίνη

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε όμως και για όλα τα άλλα θέματα που απασχολούν την Εθνική ομάδα και αρχικά για τον Νέρι Καστίγιο αποκάλυψε ότι υπήρξε συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή για την ελληνοποίηση του, αλλά είναι στο χέρι του ίδιου σε ποιά Εθνική θα αγωνιστεί ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη ."Υπήρξε μια συζήτηση, βρέθηκα με τον ποδοσφαιριστή, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της ΕΠΟ, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα του ίδιου του Καστίγιο.

Είναι προσωπική ευθύνη και απόφαση του Νέρι Καστίγιο σε ποια εθνική ομάδα θα αγωνιστεί. Εξαρτάται από το τι θέλει ο ποδοσφαιριστής. Πάντως εγώ δεν μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με κανέναν πως θα κληθεί και θα αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Αυτά είναι θέματα του προπονητή. Όσον αφορά στον Σωτήρη Νίνη, όχι, δεν μου έχει μιλήσει σχετικά ο Ότο Ρεχάγκελ.

Η αλβανική ομοσπονδία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στη δύναμή της, αλλά έχω την πληροφόρηση πως ο παίκτης εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος. Αυτό είναι και το σημαντικότερο. Δεν μπαίνω στα θέματα του ομοσπονδιακού προπονητή".

" Μόνο νίκη με Τουρκία"

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης παράλληλα στάθηκε στην σημασία του αγώνα με την Τουρκία για την Εθνική ομάδα λέγοντας:" Δίνουμε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Εμείς κοιτάζουμε το παιχνίδι της 24ης Μαρτίου με την Τουρκία και στα πλαίσια αυτού του αγώνα προετοιμαζόμαστε. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Για να ολοκληρώσουμε μια πορεία που οδηγεί στα τελικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεπεράσουμε το σκόπελο που λέγεται Τουρκία.

Ο Ότο Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα από όλους πότε θέλει τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι. Θα πρέπει να γίνει μια παραχώρηση από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας, για να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση οι διεθνείς, αφού το πρωτάθλημα λήγει στις 30 Απριλίου και έχουμε δύο αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2008 τον Ιούνιο.

Η Σούπερ Λίγκα άλλαξε τις ημερομηνίες, κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού προπονητή. Aλλωστε δεν είναι καλό να είναι οι παίκτες τέσσερις μήνες σε αχρησία. Ελπίζω πως έστω και την τελευταία στιγμή θα αλλάξει ξανά η ημερομηνία και το πρωτάθλημα θα τελειώσει στις 13 Μαΐου".

"Πιστεύουμε στον Πλατινί"

Εξάλλου αναφορικά με την επιλογή της ΕΠΟ να ψηφίσει υπέρ της εκλογής του Μισέλ Πλατινί,είπε:" Δεν ήμασταν αδύναμοι επί θητείας Γιόχανσον. Εμείς επιλέξαμε όμως να ψηφίσουμε τον Μισέλ Πλατινί γιατί πιστεύουμε πως πρέπει να αλλάξει σελίδα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και επειδή υπήρξε μια γενικότερη παραδοχή πως η ηλικία του Γιόχανσον και η αδυναμία να επιβάλει τις αποφάσεις του διευθυντηρίου ήταν ανασταλτικός παράγοντας.

Η αποχώρηση του κυρίου Aιγκνερ έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει ο τρόπος διοίκησης, να παραμεριστούν οι επιτροπές και να διοικείται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από ένα σύνολο τεχνοκρατών. Το πρώτο μέλημα αυτού του διευθυντηρίου ήταν πώς θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Το χρήμα ήταν ο γνώμονας για τις αποφάσεις και όχι το ίδιο το ποδόσφαιρο και η ανάπτυξή του. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα του Μισέλ Πλατινί.

Θέλαμε να γυρίσουμε σελίδα για να μας δείξουν και νέοι άνθρωποι τι μπορούν να προσφέρουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εμείς αισθανόμαστε δικαιωμένοι με την επιλογή μας. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και θα θεωρήσουμε τον εαυτό μας ακόμη περισσότερο δικαιωμένο, αν δούμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Τέλος ο Βασίλης Γκαγκάτσης μίλησε και για την πρόθεση του Μισέλ Πλατινί να μειώσει σε τρεις τις ομάδες από τις οποίες θα εκπροσωπούνται στο Champions League τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας:

" Σε τι θα ενοχλούσε αν η Αγγλία έβγαζε τρεις αντί τέσσερις ομάδες στο Champions League; Μιλάμε για τέσσερις μόνο χώρες.

Δεν θα διαταράξει κατά την άποψή μου το οικονομικό σκέλος η συμμετοχή τριών ομάδων αντί τεσσάρων από αυτές τις χώρες. Ο τέταρτος της βαθμολογίας στην Αγγλία γιατί θα πρέπει να συμμετέχει στη διοργάνωση; Γι' αυτό μιλάμε για έμφαση στο οικονομικό κομμάτι και όχι στο ποδόσφαιρο από την προηγούμενη διοίκηση".


































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ