ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Λίβερπουλ: Η κόκκινη κάρτα του Τσιμίκα στον Κλοπ για την πανηγυρική αγκαλιά μετά το γκολ του Οριγκί

Ο Τσιμίκας με τον Γιούργκεν Κλοπ
Ο Τσιμίκας με τον Γιούργκεν Κλοπ PRINT SCREEN / GLOMEX

Το νικητήριο γκολ του Οριγκί στο 94ο λεπτό του αγώνα με την Γουλβς έφερε πανζουρλισμό στον πάγκο της Λίβερπουλ και ο Κώστας Τσιμίκας τον αποτύπωσε με μία άκρως χιουμοριστική ανάρτησή του όπου ενέπλεξε και τον... Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε ένα λεπτό από το να αφήσει δύο πολύτιμους πόντους στην έδρα της Γουλβς όμως ο Οριγκί είχε διαφορετική άποψη αφού στο 90+4' νίκησε τον Ζοζέ Σα και έγραψε το 1-0 που επέτρεψε στους κόκκινους να αφήσουν πίσω τους την Τσέλσι στην μάχη της κορυφής.

Το γκολ αυτό έφερε μία τεράστια ευφορία στον πάγκο των κόκκινων που ξέσπασαν σε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς και κατά τη διάρκειά τους μάλιστα ο Γιούργκεν Κλοπ γράπωσε τον Κώστα Τσιμίκα, θέλοντας να διοχετεύσει κάπου την ανείπωτη χαρά του.

Λίβερπουλ: Η κόκκινη κάρτα του Τσιμίκα στον Κλοπ για την πανηγυρική αγκαλιά μετά το γκολ του Οριγκί

Φυσικά, ο διεθνής αριστερός μπακ δεν έχασε την ευκαιρία για να αστειευτεί με αυτό το γεγονός, καθώς ανέβασε φωτογραφία τους στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram, όπου πνίγεται στην αγκαλιά του Γερμανού προπονητή, κάνοντας το εξής επικό σχόλιο:

"Σίγουρα αυτό ήταν κόκκινη κάρτα. Τρέλα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ