ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Αταλάντα ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παρακολουθεί από τις εξέδρες του Gewiss Stadium ματς πρωταθλήματος της Αταλαντα απέναντι στην Σασουόλο | 21 Ιουνίου 2020
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παρακολουθεί από τις εξέδρες του Gewiss Stadium ματς πρωταθλήματος της Αταλαντα απέναντι στην Σασουόλο | 21 Ιουνίου 2020 @2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται και πληθύνονται στην Serie A, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους 16 του Europa League, Αταλάντα, να κάνει γνωστό πως βρέθηκαν δύο άτομα θετικά εντός της ομάδας.

Οι ομάδες της Serie A επιστρέφουν σιγά σιγά στις προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα με δεδομένο πως η δράση θα επαναρχίσει στις 6 Ιανουαρίου 2022 και καλούνται πλέον να ξαναβρούν το ρυθμό τους μένοντας μακριά από τον κορονοϊό.

Αυτό πάντως μόνο εύκολο δε θα είναι με δεδομένο πως η μετάλλαξη Όμικρον είναι υπέρ του δέον μεταδοτική, με τις ομάδες του Καμπιονάτο να ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη την ύπαρξη κρουσμάτων εντός των τειχών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/12) το έκανε και η Αταλάντα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League να κάνει γνωστό πως στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της μετά την επιστροφή στις προπονήσεις, εντοπίστηκαν δύο κρούσματα.

"Η Αταλάντα αναφέρει ότι δύο μέλη της ομάδας της ομάδας έχουν βρεθεί θετικά στον Covid-19. Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες από το ισχύον πρωτόκολλο και έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μπεργκαμάσκι.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ