ΜΙΛΑΝ

Η άσεμνη... χειρονομία του Κάρλο Αντσελότι!

Η άσεμνη... χειρονομία του Κάρλο Αντσελότι!
Αντσελότι-Μίλαν

Ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών της "Γιούβε" εξόργισε τον Αντσελότι, που τους έκανε άσεμνη χειρονομία!

Στο περιθώριο του τουρνουά "Trofeo Tim", το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης με τη συμμετοχή των Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους σε αγώνες 45λεπτης διάρκειας (το κατέκτησε η Μίλαν με δύο νίκες στα πέναλτι), οι οπαδοί της Γιουβέντους "στόλισαν" με αρκετά υβριστικά συνθήματα τον τέως τεχνικό της ομάδας τους, και αυτός δεν έμεινε αδρανής.
"Ένα γουρούνι δεν μπορεί να προπονεί", τραγουδούσε η εξέδρα με τους οργανωμένους των "μπιανκονέρι", με τον Αντσελότι να "απαντά" υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του! "Δεν μπορούσα άλλο, ήταν μία αντίδραση απέναντι στους αγνώμονες, θα το έκανα και πάλι. Δεν προσέβαλαν μόνο εμένα...".



Η μεγάλη κόντρα μεταξύ του τεχνικού και μερίδας των οπαδών της Γιουβέντους έχει ρίζες από το Φεβρουάριο του 1999. Τότε, ο Λουτσιάνο Μότζι επέλεξε τον Αντσελότι για διάδοχο του άκρως επιτυχημένου Λίπι και πολλοί δεν το αποδέχτηκαν ποτέ, καθώς δεν του είχαν "συγχωρήσει" ούτε το παρελθόν του ως παίκτης των Ρόμα και Μίλαν, αλλά ούτε και κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ως τεχνικός της Πάρμα έναντι της Γιουβέντους.

"Δεν θα πάρει ποτέ τη θέση του Μαρτσέλο", έλεγαν τότε οι φίλοι της Γιουβέντους, με τον Κάρλο Αντσελότι να καταφέρνει πάντως να μένει για τρία χρόνια στον "ηλεκτρικό πάγκο" της ομάδας, και έξι χρόνια μετά να δηλώνει: "Εάν αυτοί οι οπαδοί έμεναν σπίτι τους θα ήταν καλύτερο. Όμως δεν θα καταλάβουν ποτέ".





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ