ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Η αποστολή της Ισπανίας

Η αποστολή της Ισπανίας
Ισπανία

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρει μαζί του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ισπανίας θα στηριχτεί ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.
Ο εκλέκτορας των "φούριας ρόχας" κάλεσε 23 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ντελ Μπόσκε δεν κάλεσε τον Μάρκος Σένα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά συμπεριέλαβε τους Πουγιόλ, Ινιέστα και Νταβίδ Σίλβα, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Μάλιστα, η Ισπανία πριν τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Αζερμπαϊτζάν (9 Ιουνίου).

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (14 Ιουνίου), οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν εναντίον της Νέας Ζηλανδίας που κατέκτησε τον τίτλο στην Ωκεανία.

Η 23άδα της Ισπανίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών:

Τερματόφυλακες

Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ), Ντιέγκο Λόπεθ (Βιγιαρεάλ)

Αμυντικοί

Ραούλ Αλμπιόλ, Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Αλβάρο Αρμπελόα (Λίβερπουλ), Ζοάν Καπντεβίλα (Βιγιαρεάλ), Χεράρδ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι

Τσάμπι Αλόνσο, Άλμπερτ Ριέρα (Λίβερπουλ), Σέρχιο Μπούσκετς, Τσάβι, Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Σάντι Καθόρλα (Βιγιαρεάλ), Σεσκ Φαμπρέγας (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα, Χουάν Μάτα (Βαλένθια)

Επιθετικοί

Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια), Ντάνιελ Γκουίθα (Φενερμπαχτσέ), Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ