ΡΟΔΟΣ

"Η ανοχή έχει φτάσει στα όρια της"

"Η ανοχή έχει φτάσει στα όρια της"
σημα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος για την διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό τονίζοντας πως αν δεν επέμβει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ, η ομάδα θα αποχωρήσει

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος:

"Η διατεταγμένη υπηρεσία της σημερινής διαιτησίας, οδήγησε την ομάδα μας να μην κερδίσει με συντριπτικό σκορ τον Εθνικό, αφού ακύρωσε δύο γκολ, δεν έδωσε δύο πέναλτι και ο ένας των βοηθών είχε αυτοσκοπό να βρίσκει ανύπαρκτα οφσαϊντ.

Λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να δηλώσουμε πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ο σφαγιασμός δεν μπορεί να συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος για να βγούνε τελικά αυτοί που πρέπει και να παίζουν ομάδες αλά καρτ!

Επιτέλους ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η ΕΠΟ για τις καταγγελίες μας. Συχνά - πυκνά διαμαρτυρόμαστε. Αποκορύφωμα ήταν στον αγώνα με τον Διαγόρα και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον ανεκδιήγητο διαιτητή Δημητρόπουλο - ο οποίος όχι μόνο έκανε ταχυδακτυλουργίες και σφύριζε κατά παραγγελία, στο τέλος ανέφερε αναλήθειες και ψεύδη στο φύλλο αγώνος για να αφήσει την Ρόδο χωρίς τον Πέδρο Ιράλα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Δεν διαμαρτυρόμαστε άδικα και δεν διαμαρτυρόμαστε για τις εντυπώσεις. Δυστυχώς δεν εισακουγόμαστε. Ούτε ενοχλητικοί θέλουμε να είμαστε, ούτε βλέπουμε ...φαντάσματα. Ο ανεκδιήγητος διαιτητής φυγαδεύτηκε με αυτοκίνητο της Αστυνομίας υπό τις απειλές οπαδών της ομάδας μας και μάλιστα με τον πρόεδρο μας να μπαίνει μπροστά για να φύγουν ασφαλείς από το γήπεδο.

Δηλώσαμε πως θα αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα αν δεν μπει στη μέση η ΕΠΟ και η ΚΕΔ για να εξετάσουν τις καταγγελίες μας. Όχι με τις ...βαθμολογίες του Παρατηρητή αλλά εξετάζοντας το βίντεο του αγώνα που είναι στη διάθεση τους. Τα παραμύθια και οι υποσχέσεις δεν μας ικανοποιούν πια.

Κατηγορηματικά δηλώνουμε πως η ανοχή έχει φτάσει στα όρια της: Ζητούμε επίσημη ακρόαση από τον κ. Τεροβίτσα και τον κ. Παπαδάκο και έκτακτη σύγκληση της Ένωσης μας για να θέσουμε το ζήτημα της διαιτησίας.

Αν κάποιοι αναζητούν ευθύνες για τα επεισόδια στα γήπεδα από τις ομάδες - με τα γνωστά μέτρα από την ΟΠΑΠ ΑΕ - ας δείξουν επιτέλους με υψωμένο δάκτυλο την αιτία του κακού: Αυτούς που προκαλούν ομάδες, φιλάθλους, ιστορία ομάδων, τιμή, υπόληψη και δικαιοσύνη".













TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ