ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανεπίσημη θέση του ΠΑΟΚ για τον Τζήλο και τους Έλληνες διαιτητές

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με ενημέρωσή του προς τους ρεπόρτερ της ομάδας υποστήριξε ότι η παρουσία Ελλήνων διαιτητών συνεπάγεται και σοβαρά λάθη κατά του Δικέφαλου, ενώ προανήγγειλε συσκέψεις και αυστηρές αποφάσεις στο θέμα των ρέφερι.

Τα παράπονα του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στο Περιστέρι κατά την εκτός έδρας ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 9ης αγωνιστική της Super League δεν περιορίστηκαν στην ανάρτηση του Γ. Σαββίδη.

Ο "Δικέφαλος" με ενημέρωσή του προς τους ρεπόρτερ της ομάδας υποστήριξε ότι η παρουσία Ελλήνων διαιτητών συνεπάγεται και σοβαρά λάθη κατά του Δικέφαλου, ενώ προανήγγειλε συσκέψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα. Προφανώς όμως τώρα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών.

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως…", έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ