ΑΕΚ

Η αλήθεια για την κρούση της ΑΕΚ σε Αρμενάκα

Η αλήθεια για την κρούση της ΑΕΚ σε Αρμενάκα

Ο 15χρονος Πάνος Αρμενάκας ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου στην ηλικία του ταξίδεψε έπειτα από σχετική πρόσκληση στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει μέρος σε προπονήσεις με την εθνική U-16. To Sport24.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ.

O Πάνος Αρμενάκας πριν καν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας του είχε κατορθώσει να απασχολήσει με τα κατορθώματα τους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπως οι "Τimes" του Λονδίνου, η "Daily Telegraph", το δίκτυο "ITV".

Χαρακτηρίστηκε ως παιδί θαύμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά και νέος… Χατζηπαναγής χάρη στο σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του.

Ο πατέρας του, Γιάννης Αρμενάκας πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στο Sport24.gr για την εγκατάσταση του εκκολαπτόμενου αστέρα στις ακαδημίες της Γουότφορντ αλλά και τους στόχους του Πάνου.

Πριν από λίγες μέρες ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής U-16, Μπάμπης Ζελενίτσας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας, οι οποίες διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Πάνος Αρμενάκας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρουσία και του Τάκη Φύσσα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μετά την χθεσινή προπόνηση και λίγο πριν από το ταξίδι της επιστροφής για το Λονδίνο, παράγοντας της ΑΕΚ προσέγγισε τον πατέρα του αναλύοντας το πρότζεκτ της "Ένωσης".

Ο Γιάννης Αρμενάκας, ο οποίος συνομιλεί καθημερινά με ουκ ολίγους σκάουτερ από όλη την Ευρώπη άκουσε το πλάνο που του ανέλυσε ο άνθρωπος του "Δικεφάλου" δίχως ωστόσο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αφού επρόκειτο για μία φιλολογική συζήτηση και σε καμία περίπτωση κάποια επίσημη πρόταση.

Δείτε videos με τα κατορθώματα του Πάνου Αρμενάκα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ