ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αλ Ραγιάν έδωσε τα χέρια με Μποταφόγκο για Χάμες, εκείνος όμως ονειρεύεται Ευρώπη

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Κολομβίας σε ματς κόντρα στο Περού | 28 Ιανουαρίου 2022
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Κολομβίας σε ματς κόντρα στο Περού | 28 Ιανουαρίου 2022 @2022 FERNANDO VERGARA/AP IMAGES

Μετά από έναν χρόνο στο Κατάρ ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να αφήσει την Αλ Ραγιάν, με την Μποταφόγκο να τον πολιορκεί αλλά τον ίδιο να το σκέφτεται αφού επιθυμεί να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό έδαφος για να συνεχίσει την καριέρα του.

Έχοντας περάσει κατά σειρά από Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ, Μπάγερν και Έβερτον, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει χτίσει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, όμως η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία και προσπαθεί για το restart.

Η παρουσία του στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον τη σεζόν 2020-21 δεν στέφθηκε με επιτυχία και η συνέχεια τον βρήκε να μετακομίζει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν, όπου και εκεί όμως δεν "έβγαλε μάτια".

Τώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι από τη στιγμή που δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια (30), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Μποταφόγκο ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ραγιάν έναντι 6.200.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τους Βραζιλιάνους να καλούνται πλέον να πείσουν και τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Αρκετά μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, σύμφωνα ωστόσο με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτή τη στιγμή η Μποταφόγκο δεν συνιστά προτεραιότητα για τον παίκτη.

Αιτία η επιθυμία του να δοκιμάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τον Ρομάνο να αναφέρει πως ναι μεν έχει "κλειδώσει" η αποχώρηση του Ροντρίγκες από την Αλ Ραγιάν, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ