ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Αγγλία εναντίον της Γαλλίας και το κόκκινο χαλί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε το δεύτερο γκολ στο Γαλλία - Δανία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε το δεύτερο γκολ στο Γαλλία - Δανία © 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Περισσότερες από 600 επιλογές στο Πάμε Στοίχημα για τον μεγάλο αγώνα των 21:00.

Η αύρα του Κιλιάν Εμπαπέ και οι εντυπωσιακές μέχρι τώρα εμφανίσεις του στο Μουντιάλ έχουν εστιάσει σε εκείνον το μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο ένας αγώνας Αγγλίας-Γαλλίας σε προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν συμβαίνει κάθε μέρα.

Ένας αγώνας που έχει όλα τα φόντα να αποδειχθεί ιστορικός, μια Γαλλία εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια και μια Αγγλία δυναμική, με ποιότητα, ηρεμία και πολλές λύσεις.

Ερωτηθείς σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Κάιλ Γουόκερ που πιθανότατα θα είναι απέναντι του στην άμυνα απάντησε εξαιρετικά στο τι θα κάνει για να τον αντιμετωπίσει, τονίζοντας πως "δεν θα του στρώσω κόκκινο χαλί".

Το κυρίαρχο ισόπαλο αποτέλεσμα

Αμφότεροι οι χθεσινοί ημιτελικοί κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ η Αγγλία έχει συνολικά 12 λευκές ισοπαλίες στην ιστορία της σε Μουντιάλ. Οι τέσσερις τελευταίες ισοπαλίες των Γάλλων ήταν με σκορ 1-1, ενώ οι "τρικολόρ" δέχονται γκολ σε 9/10 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Γαλλία έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πετύχει 14/17 γκολ της.

Στο Πάμε Στοίχημα, το να προκριθεί η Αγγλία στα πέναλτι προσφέρεται σε απόδοση 9.00, όσο και η Γαλλία, ενώ το να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Εμπαπέ προσφέρεται σε απόδοση 5.5.

Σε αυτό το Παγκόσμιο σκοράρεις με το MUNDOBALL στο OPAR Store App

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το MundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη.

Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Με το MundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ