ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τιμάει την ιστορία της: Τοποθετεί τιμητικές πλακέτες με πρώην παίκτες της στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ τιμάει την ιστορία της: Τοποθετεί τιμητικές πλακέτες με πρώην παίκτες της στην OPAP Arena
ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τιμάει την ιστορία της, βάζοντας πλακέτες με τις ιστορικές προσωπικότητες έξω από την OPAP Arena, αλλά και με τη διακόσμηση του χώρου.

Η ΑΕΚ δεν ξεχνάει τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να κοσμίσει τα ονόματά τους με τιμητικές πλακέτες στην πλατεία του αετού και τον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena.

Παράλληλα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προαναγγέλει ότι ο χώρος θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη και πιο όμορφη εικόνα στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

"Λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, προχωράμε τις εργασίες για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μας σαν ένα άλλο Μουσείο, διαφορετικής μορφής, αφιερωμένο σε όσους ξεχώρισαν με τη φανέλα της ομάδας μας σε αυτά τα 100 χρόνια της έως τώρα ιστορίας της.

Τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και τα επιτεύγματα τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, θα κοσμούν τον πεζόδρομο που περιβάλλει την OPAP Arena και την Πλατεία του Αετού. Για να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη όλων όσοι θα έρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες ή για να επισκεφθούν το Μουσείο της ΑΕΚ και το Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού.

Οι πρώτες πλάκες έχουν αρχίσει να τοποθετούνται, παράλληλα με την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου με τα νέα παγκάκια. Στην γιορτή των 100 χρόνων της ιστορίας μας στις 13 Απριλίου, όλος ο χώρος θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη, ακόμη πιο όμορφη εικόνα", αναφέρει η ΑΕΚ στην ανάρτησή της.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ