ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει Μπαλάντα, επιβεβαιώνουν οι Βέλγοι

Ο Εντέρ Μπαλάντα στην αναμέτρηση της Μπριζ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
Ο Εντέρ Μπαλάντα στην αναμέτρηση της Μπριζ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο κεντρικός μέσος της Κλαμπ Μπριζ, Εντέρ Μπαλάντα, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, με δημοσιεύματα από το Βέλγιο να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 28χρονο Κολομβιανό.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Εντέρ Μπαλάντα, με την Ένωση να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Κολομβιανός κεντρικός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, Άλφρεντ Σρόιντερ.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, ο Μπαλάντα δεν αγωνίστηκε ούτε καν ως αλλαγή. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο ανέφερε πως μετά την έλευση του 48χρονου Ολλανδού τεχνικού, ο Μπαλάντα έχασε τη θέση βασικού στην ομάδα, υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα, αποκτώντας τον 28χρονο με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ο Μπαλάντα αγωνίζεται στην Μπριζ από τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ έχει επίσης, φορέσει τη φανέλα των Ρίβερ Πλέιτ και Βασιλεία.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ