ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Βασιλαντωνόπουλο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε Βασιλαντωνόπουλο

Τον είδε, της γυάλισε, τον έκλεισε και σήμερα (11/10) τον ανακοίνωσε. Τόσο απλά και με τόσο συνοπτικές διαδικασίες έγινε η μεταγραφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ.

Από την στιγμή που ο 23χρονος ακραίος "έβγαλε" μάτια στο 3-3 της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα, η απόκτηση του "έτρεξε" ταχύτητα. Και η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (11/6) την συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο δυο χρόνων, με δικαίωμα ανανέωσης από την ομάδα για ακόμα ένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο".

Ο Βασιλαντωνόπουλος μετρά ήδη τρεις γεμάτες συμμετοχές στην Β’ με 67 συμμετοχές και δυο γκολ. Δεν έχει παίξει όμως ακόμα σε παιχνίδια για την Σουπερλίγκα.

Περιμένοντας το συμβόλαιο του Βάργκας

Στην ΑΕΚ ελπίζουν πως η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Βασιλαντωνόπουλο, δεν θα είναι η μοναδική την σημερινή μέρα. Περιμένουν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα φτάσει επιτέλους στην Αθήνα το συμβόλαιο του Βάργκας και θα ανακοινωθεί επιτέλους η μεταγραφή και του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ