ΑΕΚ

Η 21η Γενάρη γράφτηκε στην ιστορία της ΑΕΚ

Η 21η Γενάρη γράφτηκε στην ιστορία της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στις 21 Ιανουαρίου του 2014 η πρώτη μπουλντόζα μπήκε στο ιστορικό οικόπεδο της ΑΕΚ και ξεκίνησε τα έργα για τις πρώτες μετρήσεις του εδάφους, εν αναμονή των αδειών ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Το όνειρο χιλιάδων ΑΕΚτζήδων αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Η πρώτη μπουλντόζα για την έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της Ένωσης είναι γεγονός. Στις 8 το πρωί της Τρίτης (21/1) ξεκίνησαν οι εκσκαφές στα ερείπια του Νίκος Γκούμας.

Η είδηση και μόνο προκάλεσε πανικό στον κόσμο της ΑΕΚ και οι πρώτες εικόνες από τα έργα ήταν γεγονός. Τα πρώτα ραντεβού του κόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησαν, με τον κόσμο να θέλει να δει από κοντά για να... πιστέψει.

Από τις 12 και μετά έγινε το απίστευτο, με τον κόσμο να ξεπερνάει τα 100 άτομα και να... αποθεώνει τον οδηγό της μπουλντόζας σε κάθε μανούβρα.

Τα βίντεο με την εξέλιξη των έργων άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο και όλα τα social media βάφτηκαν κιτρινόμαυρα.

Κάπου εκεί, μαζί με τον κόσμο, εμφανίστηκε και η Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας κα Αποστολάκη, η οποία κάθισε για αρκετή ώρα στον χώρο του γηπέδου μαζί με τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο.

Λίγο πριν τις 2 τα έργα σταμάτησαν και το... ραντεβού του οδηγού με τον κόσμο του δικεφάλου ανανεώθηκε για την Τετάρτη (22/1). Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα ενός οπαδού στον οδηγό: "Αύριο έλα να πιάσεις δουλειά από νωρίς το πρωί, μην καθυστερήσεις λεπτό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ