ΑΕΚ

Απίστευτη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ

Απίστευτη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ

Ακόμα δεν το πιστεύουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια! Κατά δεκάδες συρρέουν στο οικόπεδο του δικεφάλου για να παρακολουθήσουν τα έργα (φωτογραφίες).

Η είδηση για την έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της ΑΕΚ "έβαψε" όλα τα social media κιτρινόμαυρα. Ο κόσμος του δικεφάλου δεν αρκέστηκε στην είδηση αλλά και τις πρώτες εικόνες με αποτέλεσμα να ξεκινάνε αρκετοί από το σπίτι τους δίνοντας ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σιγά σιγά άρχισε ο κόσμος να μαζεύεται μέσα στο οικόπεδο, τραγουδώντας και δίνοντας ξανά ζωή στα ερείπια του "Νίκος Γκούμας" και ενώ η μπουλντόζα συνέχιζε τα έργα προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος.

Απίστευτη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και η Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, Έφη Αποστολάκη. Στο άκουσμα της έναρξης των έργων, η κα Αποστολάκη βρέθηκε στο οικόπεδο της ΑΕΚ και είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο.

Όπως διαβάστε και στο Sport24.gr οι εργασίες θα κρατήσουν τουλάχιστον για μια βδομάδα και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες στο οικόπεδο της Ένωσης να βρεθούν περισσότεροι οπαδοί για να αποκτήσουν ένα ενθύμιο από τα ερείπια καθώς η αντίστροφή μέτρηση για την Αγιά Σοφιά... ξεκίνησε!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ