STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 13η αγωνιστική της Superleague

Η 13η αγωνιστική της Superleague
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ

Μόνη πρώτη έμεινε η ΑΕΚ (4-1 τον Εργοτέλη) μετά το 0-0 του Ολυμπιακού στη Λάρισα. Ο ΠΑΟ 3-1 τον ΟΦΗ νίκη Άρη στο ντέρμπι με Ηρακλή

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 και πλησίασε στον πόντο τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας του Ηρακλή με 2-0
Νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μια ακόμη νίκη (1-0) τον Ατρόμητο, ενώ Βέροια και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ νίκησε στο τέλος τον Λεβαδειακό με 1-0, ενώ η Ξάνθη ξέσπασε με 6-1 στο σκορ της ημέρας, κόντρα στην Καλαμαριά.
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0

Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπας

Το γκολ του Βασίλη Λάκη στο 88ο λεπτό ήταν αυτό που ''λύτρωσε'' τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος δυσκολεύτηκαν αρκετά απο την τακτική του Λεβαδειακού, όμως δυο λεπτά πριν απο την συμπλήρωση 90 λεπτών, συνδυάστηκαν οι Βρύζας και Λάκης (οι δυο αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού) με τον τελευταίο να μπαίνει απο τα δεξιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς.

Skoda Ξάνθη-Απ.Καλαμαριάς 6-1

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Η Ξάνθη με σόου των Πόι και Ρατζίνσκι, διέλυσε με 6-1 τον τραγικό Απόλλωνα της Καλαμαριάς εξασφαλίζοντας "χρυσό" τρίποντο, στην προσπάθεια της ακριτικής ομάδας για παραμονή.

Η αναμέτρηση τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο ήταν ιδιαίτερα αργό και φαινόταν πως η νίκη θα κριθεί στο γκολ, όμως ο Πόι με ένα εκπληκτικό 6λεπτο (29'-35') κατά το οποίο σκόραρε δύο τέρματα, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο προς την νίκη της ομάδας του Νίκου Κεχαγιά. Ο Ρατζίνσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πέτυχε το 3-0 "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του, όμως οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο Καναδός συνέχισε και στο δεύτερο μέρος να σκοράρει. Στο 53ο λεπτό και έπειτα από τραγικό λάθος του Κόβατς, διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το 4-0, πριν ο Περόνε καταφέρει να μειώσει προς στιγμήν στο 58'. Ο Ρατζίνσκι στο 77ο λεπτό, ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ με το τρίτο του τέρμα, διαμορφώνοντας παράλληλα το 5-1, ενώ ο Μπάρκογλου, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2007



Βέροια-Πανιώνιος 1-1

Διαιτητής: Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Βέροια και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο Μπικόφσκι το γκολ για τους γηπεδούχους (67'), ο Αραβίδης (73') για τους φιλοξενούμενους.

Οι δυο ομάδες είχαν στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ. Μάλιστα, λίγο πριν την λήξη του αγώνα, οι ''κυανέρυθροι'' είχαν δυο δοκάρια με τον Κουμορτζί (87') και τον Σκούφαλη (88').

Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος 1-0

Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Με το γκολ της "χρυσής αλλαγής" του Κάμπος, Ζουντί, δώδεκα λεπτά πριν το τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, συνεχίζοντας έτσι τις υψηλές πτήσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Τα δύο δοκάρια που είχε ο Φιλομένο στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν επιτρέψει στους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως η έμπνευση του Βραζιλιάνου τεχνικού να περάσει στο 71' τον Ζουντί στη θέση του Στρατάκη έμελε να χαρίσει το "τρίποντο" στην ομάδα του.
Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-4

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Η ΑΕΚ επέστεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 4-1 στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη που είχε προηγηθεί με γκολ του Ογκνιένοβιτς στο 18ο λεπτό, αλλά είδε τους "κίτρινους" να απαντούν δυναμικά. Ο Δέλλας ισοφάρισε στο 29΄με κεφαλιά, ο Μαντούκα έδωσε την πρωτοπορία στο 74 και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στις καθυστερήσεις, μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο.

Η αντίδρασή της "Ένωσης" μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, ήταν αυτή που έπρεπε. Και η ομάδα του Φερέρ, παραμένει στην πρώτη θέση...
Λάρισα-Ολυμπιακός 0-0

Διαιτητής: Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στο "Αλκαζάρ", ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό της, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Ηρακλής-Αρης 0-2

Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Τα τέρματα του Σανσόν (32') και του Χαβίτο (90'), χάρισαν τη νίκη στον Άρη, ο οποίος σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ηρακλής μπορεί να ήταν εκείνος που "φλυαρούσε", με την μπάλα όμως ο Άρης είχε την... ουσία. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς χτύπησε τον αντίπαλό της στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" της νίκης από το Καυτανζόγλειο χάρη στα τέρματα του Φελίπε Σανσόν και του Χαβίτο.

Στο 32ο λεπτό, ο Σανσόν άνοιξε το σκορ έπειτα από ασταθή επέμβαση του Πάρντο σε σουτ του Κόκε, ενώ στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Χαβίτο με δυνατό συρτό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στην "ψυχρή" Λεωφόρο (μόλις 5.254 εισιτήρια). Οι παίκτες του Πεσέιρο "καρδιοχτύπησαν" στα τελευταία λεπτά αφού δέχθηκαν την ισοφάριση του Νουαφόρ στο 76' (είχαν προηγηθεί με τον Μάντζιο στο 7') αλλά ένα αυτογκόλ του Ισά και ένα του Σαλπιγγίδη έδωσαν τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μέσα στο γήπεδό του και λίγο πριν τα γενέθλιά των 100 ετών του ο Παναθηναϊκός νίκησε αλλά και πάλι δεν έπεισε. Το γρήγορο γκολ του Μάντζιου δεν βοήθησε προκειμένου οι "πράσινοι" να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο κάτι όμως που συνέβη με την ισοφάριση από το γκολ του Νουαφόρ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σκοράροντας έβγαλε από τον "λήθαργο" του κρύου τους "κουρασμένους" παίκτες του Πεσέιρο, όπου με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη σε διάστημα τριών λεπτών πέτυχε δύο γκολ με τον Ισά να νικάει τον συμπαίκτη του και πολύ καλό Τζόρβα και τον Σαλπιγγίδη να δίνει ευχάριστο επίλογο στην σημερινή παράσταση της Λεωφόρου.

Η επόμενη αγωνιστική (14η)


Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2007

Εργοτέλης-Λάρισα 16:45
Ολυμπιακός-Σκόντα Ξάνθη 19:00

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2007

Ατρόμητος Αθηνών-Βέροια 15:00
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 15:00
Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής 16:45
Πανιώνιος-ΟΦΗ 16:45
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:00
Αρης-Παναθηναϊκός 19:00


















































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ