ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Hλυσιακός-Καλαμάτα 2-1

Hλυσιακός-Καλαμάτα 2-1
New Image

Τη νίκη που επιζητούσε ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε ο Ηλυσιακός επί της Καλαμάτας με 2-1

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" Λύσσανδρος Γεωργαμλής, είχε ζητήσει από τους παίκτες τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην πάει "στράφι" η νίκη τους μεσοβδόμαδα επί του Εθνικού στο Ελληνικό.
Πλέον, ο Ηλυσιακός κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, σε αντίθεση με την Καλαμάτα που θα συνεχίσει τον αγώνα της για παραμονή με περισσότερο άγχος μετά το σημερινό αποτέλεσμα.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα ήταν τα γκολ των δύο ομάδων. Στο 29΄ο Ψαρρής, που μπήκε ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Ντιούφ, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέτκοφ άνοιξε το σκορ.

Η "Μαύρη Θύελλα" ανταπέδωσε γρήγορα το γκολ των γηπεδούχων στο 31' με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή του Μάχο.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη με τον Ηλυσιακό να αναζητά το νικητήριο γκολ περισσότερο από τους φιλοξενούμενους και δικαιώθηκε στο 79'. Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Γιανίκ Βερβάλ, έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Ντομίνγκεζ έδωσε το "τρίποντο" στους γηπεδούχους. Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηλυσιακός: Βενιαμήν, Παπαδημητρίου, Μαριάν, Μαρκομιχάλης, Βερβάλ, Πετκόφ, Πουρτουλίδης, Ντιούφ(13' Ψαρρής). Κάμπας(70' Χάλαρης), Μανωλιάδης(46' Αντωνόπουλος)

Καλαμάτα: Σουλογάνης, Γεννιτσαρίδης, Δέδες, Μπριλάκης, Λουτσιάνο, Χατζής(89' Αριτζής), Μιλόσκοβιτς(79' Μιχελής), Ρεϊζερ, Καούνος, Μάχο(89΄Αφόνσο)

Συνέντευξη Τύπου

Γεωργαμλής (Ηλυσιακός): " Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων. Δώσαμε τέσσερα παιχνίδια σε εννιά ημέρες και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θα σταθώ στα ψυχικά αποθέματα των παικτών. Αντιστρέψαμε την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε τη νίκη στην επανάληψη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και συνεχίζουμε. Καλή τύχη στην Καλαμάτα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο".

Μιχαλόπουλος (Kαλαμάτα): " Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος είχαμε την υπεροχή αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση και δίκαια ο Ηλυσιακός πήρε τη νίκη. Θα παλέψουμε για την παραμονή".

Oι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής

Κυριακή 15:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Εθνικός Αστέρας
Άγιος Δημήτριος - Θρασύβουλος
Αγροτικός Αστέρας - Αιγάλεω
Καλλιθέα - Καστοριά
Πανσερραϊκός - Ιωνικός
Εθνικός - Χαϊδάρι
Δευτέρα 17:30
Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου































TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ