ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H σούπερ σέξι σύντροφος του Ντεμικέλις (vds)!

H σούπερ σέξι σύντροφος του Ντεμικέλις (vds)!
Εβαγκελίνα-Άντερσον

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αργεντινή χάρη στην Εβανγκελίνα Άντερσον, η οποία μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα είναι τώρα στο πλευρό του Μάρτιν Ντεμικέλς(photos+vds)!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, Εβανγκελίνα Άντερσον, η οποία αφού ήταν για ένα διάστημα στο πλευρό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τώρα παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ της χώρας ως η νέα επίσημη αγαπημένη του Μάρτιν Ντεμικέλις.
Για τα κάλλη της (έχει διαστάσεις 90-60-90) έγινε πραγματική... μάχη ανάμεσα σε υποψήφιους μνηστήρες (ούτε ο Κακά να ήταν), με τον κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν να είναι ο "τυχερός", καθώς είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η "εκρηκτική" Εβανγκελίνα κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα.

Η γεννημένη στο Μπουένος Άϊρες ξανθιά καλλονή, πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή σε μία σαπουνόπερα της χώρας, με τους αναγνώστες του Playboy να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν, καθώς πήρε μέρος πρόσφατα σε άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις.

Προκειμένου να σας δώσουμε να καταλάβετε το πόσο πολύ έχει "μαγέψει" το ανδρικό κοινό στη χώρα της, σας παραθέτουμε ατάκα που δημοσιεύτηκε σε ιταλική ιστοσελίδα, και η οποία προτρέπει την Άντερσον να επισκεφτεί και τη γειτονική χώρα.

"Δεν μένει τίποτα άλλο από να έρθει στην χώρα μας. Πώς; Μα με το να γίνει μία προσφορά στον Ντεμικέλις από ιταλικό σύλλογο. Μην ξεχνάτε πως έχει και ιταλικό διαβατήριο...", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε 13 "ξεχωριστές" φωτογραφίες της Εβανγκελίνα Άντερσον.

Απολαύστε βίντεο με το "καυτό" αμόρε του Μάρτιν Ντεμικέλς:






































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ