ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σάρα Καρμπονέρο συνεχίζει να δίνει τη μάχη της

Spanish TV presenter and sports journalist Sara Carbonero is presented as the new image of Women Secret at Villa Magna Hotel in Madrid, Spain, Wednesday September 11, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin)
Spanish TV presenter and sports journalist Sara Carbonero is presented as the new image of Women Secret at Villa Magna Hotel in Madrid, Spain, Wednesday September 11, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin) AP

Υπέροχα δυναμική, η Σάρα Καρμπονέρο δημοσίευσε μια φωτογραφία της ενώ συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο. Δεν το βάζει κάτω η Ισπανίδα δημοσιογράφος, μέχρι να κερδίσει (PHOTO).

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που η Σάρα Καρμπονέρο, σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας, διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες. Ένας δύσκολος χρόνος πέρασε για την Ισπανίδα δημοσιογράφο, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στα τέλη του περασμένου Μαΐου και συνεχίζει να παλεύει με τον απρόβλεπτο εχθρό.

Εμφανώς καταβεβλημένη, αλλά καταπληκτικά εντυπωσιακή, η Καρμπονέρο δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram με κοντό μαλλί και μερικά κιλά κάτω από τα κανονικά της. Με το βλέμμα στο άπειρο και την ελπίδα πάντα μέσα της, η Ισπανίδα έγραψε "καλησπέρα" και δέχθηκε τα κοπλιμέντα των ακόλουθών της που σίγουρα τη γέμισαν με δύναμη για να συνεχίσει να δίνει μάχη μέχρι να κερδίσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Boa tarde . #vamosaporlasemana #lacalma #Porto #slowlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ