ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

H Adidas απέσυρε τη χορηγία στον Ζουμά λόγω της κακοποίησης γάτας από τον Γάλλο

Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουότφορντ | 8 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουότφορντ | 8 Φεβρουαρίου 2022 @2022 /DAVID CLIFF/AP IMAGES

Ο Κουρτ Ζουμά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες μετά από την κακοποίηση γάτας στην οποία προχώρησε, με την Adidas να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως απέσυρε τη χορηγία προς το πρόσωπο του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Το γύρο του κόσμου μέσω των social media έκανε το τελευταίο 24ωρο το video που τράβηξε ο αδερφός του Κουρτ Ζουμά και δείχνει τον κεντρικό αμυντικό της Γουέστ Χαμ να κακοποιεί τη γάτα του, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πλέον στη δίνη του κυκλώνα.

Οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του είχαν φοβερή ένταση και ανάγκασαν ουσιαστικά την Γουέστ Χαμ να τον τιμωρήσει με αφαίρεση μισθού δύο εβδομάδων, ήτοι 250 χιλιάδες λίρες, ενώ λίγες ώρες μετά την απόφαση της ομάδας του ανατολικού Λονδίνου ήρθε νέο πλήγμα στο πρεστίζ του.

Αυτό έγινε μέσω της Adidas, αθλητικής εταιρίας με την οποία είχε συνεργασία, με τους ανθρώπους της να εξετάζουν ενδελεχώς τη συγκεκριμένη υπόθεση και να γνωστοποιούν την Τετάρτη πως δεν υφίσταται πλέον η παραμικρή σχέση τους με τον Ζουμά.

"Ολοκληρώσαμε την έρευνά μας και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Κουρτ Ζούμα δεν είναι πλέον αθλητής που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Adidas", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ