PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ: Συνθήματα κατά του Ζουμά για την κακοποίηση γάτας

Ο Κουρτ Ζουμά της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουότφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κουρτ Ζουμά της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουότφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 DAVID CLIFF/ASSOCIATED PRESS

Οι φίλαθλοι της Γουότφορντ φώναζαν συνθήματα κατά του Κουρτ Ζουμά στον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ με στίχους που αφορούσαν την κακοποίηση γάτας από τον Γάλλο αμυντικό.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε τη Γουότφορντ στο "Λόντον Στέιντιουμ" με τον Κουρτ Ζουμά στο βασικό σχήμα, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής τις τελευταίες ώρες, όταν εμφανίστηκε σε ένα video να κακοποιεί μια γάτα.

Οι φίλοι των φιλοξενουμένων ετοίμασαν δύο συνθήματα για τον 27χρονο διεθνή και τα φώναξαν την κατάλληλη στιγμή. Στο ένα εξ αυτών, έκαναν ομοιοκαταληξία το "cat" (γάτα) με το "prat" (καθίκι). Το άλλο χρησιμοποιήθηκε όταν ο Ζουμά δέχθηκε μια κλοτσιά κι έπεσε στο έδαφος, έλεγαν "έτσι αισθάνεται η γάτα σου".

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ