ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Ο Ζουμά χτυπούσε τη γάτα του και ο αδερφός του έβγαζε video

Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του
Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του

Ο Κούρτ Ζουμά προκάλεσε κύμα αντιδράσεων λόγω της συμπεριφοράς του, μετά τη δημοσίευση video στα social media που τον δείχνει να κακοποιεί τη γάτα του, ωστόσο δεν θα διωχθεί ποινικά.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Κουρτ Ζουμά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 το περασμένο καλοκαίρι, προκάλεσε την οργή πολλών ανθρώπων στα social media, λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς που είχε προς τη γάτα του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην στόπερ της Τσέλσι, χτυπούσε τη γάτα του, ενώ ο αδερφός του βιντεοσκοπούσε το περιστατικό, το οποίο στη συνέχεια δημοσίευσε στο Snapchat. Στο εν λόγω video ο Ζουμά φαίνεται να κλωτσάει το ζώο σαν να ήταν μπάλα, να το κυνηγάει γύρω από την τραπεζαρία, πετώντας ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ στο τέλος το χαστούκισε με δύναμη στο πρόσωπο.

Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του
Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του


Ο 27χρονος μετά την έντονη κατακραυγή για την κακοποιητική στάση του απέναντι στο ζώο απολογήθηκε, ζητώντας δημόσια συγγνώμη, τονίζοντας πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό:

Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του
Ο Κούρτ Ζουμά χτυπάει τη γάτα του

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία λυπάμαι ειλικρινά. Θέλω επίσης να πω πόσο βαθιά λυπάμαι σε όποιον αναστατώθηκε από το βίντεο. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι οι δύο γάτες μας είναι τέλεια και υγιείς. Τις αγαπάω και τις αγαπάει όλη η οικογένειά μας και αυτή η συμπεριφορά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα ξανασυμβεί".

Οι φιλοζωικές οργανώσεις επέκριναν τον στόπερ της Γουέστ Χαμ, ενώ από τη μεριά του, ο αγγλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (7/2) καταδικάζοντας τις ενέργειες του παίκτης της, αναφέροντας πως θα ασχοληθεί με την υπόθεση "εσωτερικά".

Παρόλα αυτά, ο Ζουμά δεν αντιμετωπίζει κυρώσεις, καθώς δεν αναμένεται να διωχθεί ποινικά. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Αγγλία, η Μητροπολιτική Αστυνομία έκανε γνωστό πως δεν θα ερευνήσει την υπόθεση.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ