ΠΑΟΚ

"Γυρίζει στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά", γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Λέο Ζαμπά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Λέο Ζαμπά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Στην Βάσκο Ντα Γκάμα το έχουν πάρει απόφαση ότι ο Λέο Ζαμπά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της χρονιάς όταν και λήγει ο δανεισμός του.  

Το συμβόλαιο δανεισμού του Λέο Ζαμπά στη Βάσκο Ντα Γκάμα ολοκληρώνεται στο τέλος του 2021 και ο 23χρονος ακραίος επιθετικός θα πρέπει να επιστρέψει στην Τούμπα.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, το διοικητικό συμβούλιο της βραζιλιάνικης ομάδας έχει ήδη ασχοληθεί με το μέλλον κάποιων από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και το όνομα του Ζαμπά.

"Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα και στην ατζέντα ήταν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η αποσυμφόρηση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 35 παίκτες.

Ορισμένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ήδη όπως ο αμυντικός μέσος Μισέλ, ο οποίος δεν έπαιζε, ο αμυντικός Ερνάντο πέρασε από τον Φερνάντο Ντινίζ, ο Αντρέι, ο οποίος είναι στο τέλος του συμβολαίου του και πρέπει να φύγει ελεύθερος από τον σύλλογο και ο Λέο Ζαμπά, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ" αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

O 23χρονος ακραίος επιθετικός έχει μέχρι τώρα στη Βάσκο 3 γκολ και 2 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε έντονα από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι και το περασμένο Μάρτιο, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει εκεί ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΟΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ