ΠΑΟΚ

Εκπρόσωπος Ζαμπά: "Τον ήθελε ο Λουτσέσκου, μένει στη Βάσκο"

Ο Λέο Ζαμπά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Λέο Ζαμπά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Φρανσέρτζιο Μπαστός, εκπρόσωπος του Λέο Ζαμπά σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε την επιστροφή του πελάτη του από την Βραζιλία, ωστόσο ο παίκτης θα παραμείνει στην Βάσκο ντα Γκάμπα.

O Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε την άμεση επιστροφή του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις του Φρανσέρτζιο Μπάστος, ωστόσο η Βάσκο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί το αίτημα του Δικεφάλου και ο παίκτης θα παραμείνει στην Βραζιλία.

ο θέμα έχει λυθεί. Όλα τακτοποιήθηκαν ανάμεσα στην Βάσκο και τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό για τον Λέο είναι ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη Βάσκο να ανέβει στην 1η κατηγορία.

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Βάσκο που επένδυσε στην αποθεραπεία του παίκτη. Υπήρξε ένα αίτημα επιστροφής του, από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ( σ.σ: εννοεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου) που ήδη έχει συνεργαστεί μαζί του και συνεργάτες του επικοινώνησαν μαζί μας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τον Ζαμπά.

Μιλήσαμε πολύ και με την οικογένεια του και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει εδώ και να βοηθήσει το πλάνο της Βάσκο" δήλωσε ο Φρανσέρτζιο Μπαστός.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ