ΛΑΜΙΑ

Γρηγορίου: "Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι η ομάδα του δεν το παράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ότι ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που δούλεψε πάρα πολύ.

Η Λαμία επικράτησε του Άρη χάρη στην κεφαλιά του Άνταμ Τζανετόπουλου στο 118' της παράτασης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής των Φθιωτών, Μιχάλης Γρηγορίου, ήταν χαρούμενος για την πρόκριση που πέτυχε η ομάδα του, τονίζοντας ότι ο Θεός δικαίως την ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην COSMOTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Στήσαμε την ομάδα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε άλλη τακτική και φιλοσοφία όμως σήμερα για το κύπελλο απέναντι σε έναν καλό Άρη. Καταφέραμε να κρατήσουμε πάλι το μηδέν, να πάμε στη διαδικασία της παράτασης, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να δεχθούμε και δεύτερο πέναλτι, νομίζω η τύχη ήταν μαζί μας. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ".

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη προσήλωση στο πρωτάθλημα σε σχέση με το κύπελλο: "Όταν είσαι στους '8' και υπάρχει παιχνίδι για να πας στους '4' δεν υπάρχει προπονητής που να το αμελήσει. Εφόσον πήραμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς είχα πει πως ήταν σημαντικό ότι δώσαμε ενδιαφέρον στο 2ο ματς. Από τη στιγμή που παιζόταν η πρόκριση δεν υπήρχε ομάδα και διοίκηση που να το αμελήσει. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι. Εννοείται είναι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ