ΑΡΣΕΝΑΛ

Γράφει ιστορία κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Γράφει ιστορία κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Βενγκέρ-μωρά άρσεναλ

Την πιο νεανική 11αδα στην ιστορία της Άρσεναλ θα παρατάξει ο Αρσέν Βενγκέρ, κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ

Όπως αναφέρει σήμερα η αγγλική "Sun" ακόμα και ο 19χρονος -και ιδιαίτερα φορμαρισμένος- Τίο Γουόλκοτ αναμένεται να προφυλαχτεί, με τον Αλσατό τεχνικό να έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα 8 έφηβους, συμπεριλαμβανομένων και των 16χρονων Τζακ Γουίλσερ και Εμάνουελ Φρίμπονγκ.
"Υπάρχει μία πιθανότητα αυτή να είναι η πιο νεανική ομάδα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Στην πρώτη ομάδα έχουμε ήδη πολλούς παίκτες που είναι γύρω στην ηλικία των 20. Στην Άρσεναλ μπορείς να πεις ότι είναι έμπειροι παίκτες", τόνισε με δηλώσεις του ο Βενγκέρ, για να συνεχίσει:

"Θα κρατήσουμε μερικούς από αυτούς στην ενδεκάδα για τον αγώνα του Κάρλινγκ Καπ, όμως η πλειονότητα της ομάδας θα είναι από ηλικία 16 μέχρι 19 ετών.

Το πιθανότερο είναι να δείτε τους Γκέιβιντ Χόιτ, Άμπου Ογκόγκου, Άαρον Ράμσεϊ, Μαρκ Ράνταλ, Τζακ Γουίλσερ, Φραν Μέριντα και Κάρλος Βέλα.

Οι Λούκας Φαμπιάνσκι, Άλεξ Σονγκ, Γιόχαν Τζουρού θα παρέχουν εμπειρία και ίσως παίξει και ο Νίκλας Μπέντνερ. Όμως θα έχουμε επίσης παίκτες όπως οι Εμάνουελ Φρίμπονγκ και Τζέι Εμάνουελ-Τόμας στην ομάδα, οπότε θα είναι μία πολύ νεανική ομάδα.

Αυτοί θα μας δώσουν μία εικόνα για το πώς ενδέχεται να είναι η Άρσεναλ σε τρία με πέντε χρόνια".

Σύμφωνα με υπολογισμούς της αγγλικής "Sun", η ενδεκάδα των Λονδρέζων στο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα είναι συνολικά... 209 ετών (μέσος όρος τα 19 χρόνια), με τον γκολκίπερ Φαμπιάνσκι να είναι ο... βετεράνος, όντας 23 ετών.










TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ