ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφας: "Δείξαμε ικανοποιητικό πρόσωπο και αξιοπρέπεια"

Γράφας: "Δείξαμε ικανοποιητικό πρόσωπο και αξιοπρέπεια"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας, υποστήριξε ότι από την αρχή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν χαμένο και δεν δίστασε να πει ότι θα προτιμούσε να μην είχε γίνει καν το ματς.

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών με τον Θωμά Γράφα να στέκεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δηλώσει πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα ήθελε να γίνει το ματς για να μην επιβαρυνθούν παραπάνω οι ποδοσφαιριστές του ενόψει Φωκικού.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε τις δυσκολίες από το ξεκίνημα. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως είναι από τις ανερχόμενες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείξαμε ικανοποιητικό πρόσωπο και είχαμε αξιοπρέπεια. Δεν κλειστήκαμε στα καρέ μας. Μετά το γκολ επιτεθήκαμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Γενικά όμως, θεωρώ πως η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Μόνο εμπειρίες μπορούμε να πάρουμε και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό".

Για τις αλλαγές του ημιχρόνου:
«Σίγουρα δεν έχουμε βαθύ ρόστερ και έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά μας. Ήταν ένα δυνατό τεστ για το ματς με το Φωκικό.

Αν μου έλεγαν να μη γίνει το παιχνίδι θα το δεχόμουν για να πάμε χωρίς παραπάνω επιβάρυνση στο ματς με το Φωκικό. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, πάντα με το σωστό τρόπο».

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ