ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γουόκερ για Μπάγερν: "Προσπάθησα να ξεφύγω από τα Μέσα και την Αγγλία, δεν ήθελα να φύγω από τη Σίτι"

Ο Κάιλ Γουόκερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ
Ο Κάιλ Γουόκερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ © 2024 DAVE SHOPLAND / AP IMAGES

Ο Κάιλ Γουόκερ μίλησε στη Sun για την προσπάθεια που έκανε το καλοκαίρι να πάει στην Μπάγερν, εξηγώντας πως δεν ήθελε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έψαχνε τρόπο διαφυγής μετά το σκάνδαλο με το μωρό.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν άντεχε άλλο τα συναισθηματικά σκάνδαλα του αγαπημένου της.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει έναν γιο με μία άλλη γυναίκα, την Λορίν, έπειτα από μία σύντομη σχέση του το 2019, όταν εκείνος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του Άννι.

Η Λορίν τον περασμένο Αύγουστο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το οποίο επίσης, σύμφωνα με τα Μέσα είναι του Γουόκερ.

Ο 33χρονος Άγγλος μιλώντας στη Sun αναφέρθηκε στο περασμένο καλοκαίρι που έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάγερν, με στόχο να ξεφύγει από το σκάνδαλο:

"Προσπάθησα να δραπετεύσω. Δεν ήθελα να φύγω από τη Σίτι και δεν το έκανα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία και τα Μέσα.

Ήξερα ότι το ρολόι χτυπούσε. Έφτασα πολύ κοντά στη μεταγραφή. Κάναμε συζητήσεις. Πήγαινα σε έναν μεγάλο σύλλογο, ένα τεράστιο κλαμπ. Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να πάω.

Αν ήμουν στη Γερμανία και συνέβαινε αυτό, η Άννι θα έφευγε και θα έμενα στη Γερμανία μόνος μου. Δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Πονάει αυτή τη στιγμή και στεναχωριέμαι, αλλά μπορώ να πάω στο σπίτι, να πάω τα παιδιά στο σχολείο και το παλικάρι μου στο ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια ο Γουόκερ μίλησε για τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Ισπανός τεχνικός:

"Δεν ήξερε τι συνέβαινε. Δεν ήθελα να του το πω, γιατί δεν ήθελα να πιστεύει ότι δεν ήμουν ψυχικά εκεί. Δεν ξέρω πώς να τον ευχαριστήσω για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ