ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Γουμάγιας: "Απλά ήμουν σε καλή μέρα"

Γουμάγιας: "Απλά ήμουν σε καλή μέρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γουμάγιας ήταν ο φύλακας άγγελος του Πιερικού στον αγώνα κυπέλλου με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Ο πορτιέρο του Πιερικού απέκρουσε τέσσερα πέναλτι, ένα στην κανονική διάρκεια του ματς και τρία στην διαδικασία των πέναλτι, δίνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας και τη προσδοκά από τον Πιερικό για την φετινή σεζόν.


Για την απόκρουση των τεσσάρων πέναλτι στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας για το Κύπελλο: " Είναι 80% τύχη. Απλά ήμουν σε καλή μέρα. Έγινε το πρώτο πέναλτι στο 18' και το έπιασα. Ο τερματοφύλακας είναι μια θέση ψυχολογίας, αν σου πάει μια φάση καλά μετά σου βγαίνουν όλα στο παιχνίδι. Έτυχε να πάμε και στην διαδικασία των πέναλτι. Εντάξει δεν το έχω ξανακάνει και δεν το περίμενα να γίνει.

Προσπαθώ να ψυχολογίσω τον αντίπαλο και έτυχε χτες και όλες οι μαντεψιές μου ήταν σωστές. Το καλό είναι ότι θα πίνω καφέδες για κάνα μήνα τζάμπα εδώ στην Κατερίνη, γιατί χαρήκαν όλοι έδωσε κι ένα πριμ ο Πρόεδρος και έλεγαν όλοι να κερνάμε τον Γουμάγια καφέ για ένα μήνα γιατί αυτός το άξιζε περισσότερο. Η ομάδα θα κέρδιζε χωρίς να πάμε στα πέναλτι, αν δεν ήταν τόσο άσχημος ο αγωνιστικός χώρος. Ήταν ένα πάρα πολύ κακό γήπεδο και ευτυχώς βγήκαν όλοι οι παίκτες υγιείς
".


Για τον Πιερικό την φετινή χρονιά: " Ήρθα στον Πιερικό πέρυσι τον Δεκέμβριο από τον Εθνικό Αστέρα και πριν ήμουν στον Πανθρακικό στην ομάδα που ανέβηκε τότε από την Β' Εθνική στην Α'. Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια εφέτος. Έχουν φύγει πολλοί παίκτες από πέρυσι που η ομάδα είχε φτάσει στα πλέι-οφ και διεκδικούσε την άνοδο. Φέτος έχουν έρθει ισάξιοι παίκτες θα πάμε να κάνουμε μια καλή πορεία και από εκεί και πέρα ότι βγει. Το μόνο που θέλουμε είναι να μην μπούμε σε περιπέτειες".


TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ