ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Υπέγραψε μέχρι το 2030 ο Μπόουεν

Ο Τζάροντ Μπόουεν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Λούτον | 1 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Τζάροντ Μπόουεν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Λούτον | 1 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θα παραμείνει το σπίτι του Τζάροντ Μπόουεν για πολλά χρόνια ακόμη, με τον Άγγλο εξτρέμ να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Γουέστ Χαμ μέχρι το καλοκαίρι του 20230.

Το απόγευμα της Κυριακής βρήκε την Γουέστ Χαμ να έρχεται ισόπαλη με σκορ 2-2 με την Νιούκαστλ χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Μοχάμεντ Κούντους στο 89ο λεπτό και λίγο αργότερα οι φίλοι των σφυριών πανηγύρισαν για ακόμη έναν λόγο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτός είχε να κάνει με τη συμφωνία που έκλεισε η ομάδα τους με τον Τζάροντ Μπόουεν για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με τον 26χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό να βάζει την υπογραφή του για να συνεχίσει στα σφυριά μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

"Θέλω να μείνω εδώ και θέλω να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου", είπε μεταξύ άλλων ο Μπόουεν στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων μετά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως οι Λονδρέζοι είχαν προχωρήσει τον Ιανουάριο του 2020 στην απόκτησή του από την Χαλ έναντι του ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ και σε αυτά τα 3,5 χρόνια μετράει ήδη 45 γκολ και 33 ασίστ σε 167 παιχνίδια που τον έχουν αναγάγει σε ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ