ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Ο Ζουμά θα παρακολουθήσει μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς προς τα ζώα

Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουότφορντ | 8 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουότφορντ | 8 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Κουρτ Ζουμά τις τελευταίες ημέρες έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του και συγκεκριμένα για την κακοποίηση της γάτας του, αλλά όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μόγιες θα δεχθεί βοήθεια και θα παρακολουθήσει μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς προς τα ζώα.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λέστερ (13/2) ότι ο Κουρτ Ζούμα εξακολουθεί να υπολογίζεται κανονικά παρά τη δριμύτατη κριτική που έχει δεχθεί για την κακοποίηση της γάτας του.

Από τη μεριά του ο αγγλικός σύλλογος τιμώρησε τον κεντρικό αμυντικό με το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο που θα μπορούσε να του επιβάλλει για την πράξη του, που είναι η αφαίρεση μισθού δύο εβδομάδων, ήτοι 250.000 λίρες.

Ωστόσο, ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες του Γάλλου διεθνή και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με τη Γουότφορντ, ενώ το ίδιο σκοπεύει να κάνει και για την αναμέτρηση της Κυριακής με τις "αλεπούδες".

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Ζουμά θα δεχθεί βοήθεια και θα παρακολουθήσει μία σειρά μαθημάτων από ίδρυμα στην Αγγλία που προάγει την καλή διαβίωση των ζώων, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντί τους.

"Δεν νομίζω ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να είχε λάβει περισσότερα και πιο άμεσα μέτρα, από αυτό που έκανε. Η Γουέστ Χαμ έκανε πολύ καλή δουλειά και του επέβαλε το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο. Όλοι συμφωνούμε ότι η πράξη του ήταν απαράδεκτη. Αλλά έχουμε επιλέξει να παίζει και επιμένουμε σε αυτό.

Είμαστε τόσο απογοητευμένοι. Είναι μακριά από τον χαρακτήρα του Κουρτ. Είναι πολύ καλό παλικάρι. Θα του φέρουμε βοήθεια, χρειάζεται βοήθεια.

Οι άνθρωποι που ίσως έχουν υποπέσει σε παραβάσεις οδήγησης, οι περισσότεροι πρέπει να κάνουν μαθήματα για να μάθουν τους λόγους και τις συνέπειες. Το RSPCA (ίδρυμα στην Αγγλία που προάγει την καλή διαβίωση των ζώων) πρόκειται να μας παράσχει ορισμένα μαθήματα για τον Κουρτ σχετικά με τα ζώα και το πώς τους συμπεριφερόμαστε.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο Κουρτ το βλέπει, το κατανοεί και βελτιώνεται. Είναι πραγματικά πολύ απογοητευμένος. Απίστευτα μετανιωμένος", ανέφερε ο Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ