ΑΡΗΣ

Γλίτωσε το χειρουργείο ο Καράμπελας

Γλίτωσε το χειρουργείο ο Καράμπελας
καραμπελας

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καράμπελας. Τη χρήση του video του αγώνα για το εκτός φάσης χτύπημα του Γεωργιάδη στον Καράμπελα, ζητά η ΠΑΕ Άρης

Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλη Πανταζή, μετά από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο Καράμπελας το πρωί έκανε λόγο για ρήξη του αριστερού του γονάτου και παράλληλα ότι είχε υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Το απόγευμα ωστόσο στη νέα και τελική εξέταση του αποτελέσματος διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής του Άρη γλίτωσε τελικά το χειρουργείο.

Συγκεκριμένα ο γιατρός της ΠΑΕ Άρης διέγνωσε ότι ο Καράμπελας υπέστη θλάση του ιγνυακού τένοντα και του τένοντα δικεφάλου, θλάση στην έξω γωνία και μερική ρήξη προσθίου χιαστού. Για το λόγο αυτό αποφάσισε ο Καράμπελας να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Ήδη του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι για τις επόμενες έξι εβδομάδες και στη συνέχεια θα εκτιμηθεί εκ νέου η πορεία της αποθεραπείας του.

Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της εύχεται στον Νίκο Καράμπελα ταχεία ανάρρωση και δυναμική επιστροφή στην ενεργό δράση.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καράμπελας τοποθετήθηκε στο "Αθλητικό Metropolis" με αφορμή τον τραυματισμό του από τον Γιώργο Γεωργιάδη αλλά και την συγνώμη που του ζήτησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

"Πόνος υπάρχει σίγουρα, αλλά δεν έχει πρηστεί ακόμη. Το πόδι του Γεωργιάδη με βρήκε στο γόνατο, αλλά και στο καλάμι…

Μούδιασε το πόδι μου και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, αυτός ο τραυματισμός", κι όσο για την συγνώμη του Γεωργιάδη ο ποδοσφαιριστής του Άρη είπε: " Με πήρε τηλέφωνο όντως σήμερα το πρωί ο Γεωργιάδης, μου εξήγησε από την πλευρά του, δεν ξέρω αν το ήθελε ή όχι, καλό είναι όμως να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, γιατί ζούμε από το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να είμαστε εντάξει οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας. Εφόσον ο άλλος ζητάει συγνώμη, δεν μπορείς να μη τη δεχτείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Αγγελάκης: "Αδικηθήκαμε κατάφορα"

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Αγγελάκης, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Καράμπελα είπε: "Ξέρω ποιος είναι ο Νίκος Καράμπελας. Είμαι συγκλονισμένος από τον χαρακτήρα του. Δεν έχω λόγια να μιλήσω. Έχει καλούς παίκτες ο Άρης και εξαίρετους χαρακτήρες", και συνέχισε: "Αδικηθήκαμε κατάφωρα".

Όσο για την διαιτησία του Σταυρίδη σχολίασε: " Η χθεσινή διαιτησία ήταν το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ άδικων υποδείξεων και κακών διαιτησιών απέναντι στον Άρη. Θα πρέπει να σημειώσω, ότι συμφωνώ με την τοποθέτηση του προέδρου (σ.σ. Λάμπρου Σκόρδα) και τα όσα είπε μετά από το παιχνίδι. Ήταν κόκκινη του Γεωργιάδη και έτσι θα άλλαζαν τα δεδομένα του παιχνιδιού, όπως επίσης έπρεπε να δοθούν δυο περιπτώσεις πέναλτι".

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Άρη αναφορικά με τον τραυματισμό του Νίκου Καράμπελα στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας που αναφέρει: "Η Λέσχη φίλων Άρη καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική ενέργεια του "ποδοσφαιριστή" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "κυρίου" Γεωργίαδη και καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία εμείς ως μεγαλομέτοχος εκλέγουμε και κρίνουμε, να προβεί σε κάθε νομικό δικαίωμα αγωγής και μήνυσης για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τέλος επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου νομικού δικαιώματος της Λέσχης φίλων Άρη".



Ζητά τη χρήση video για Καράμπελα

Τη χρήση του video του αγώνα για το εκτός φάσης χτύπημα του Γεωργιάδη στον Καράμπελα, ζητά η ΠΑΕ Άρης.

Με επιστολή της προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η ΠΑΕ Άρης, ζητά τη χρήση video για την περίπτωση του εκτός φάσης χτυπήματος του Γεωργιάδη στον Καράμπελα, με στόχο την τιμωρία του πρώτου. Συγκεκριμένα η αποστολή της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ Αρης απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή στην Πειθαρχική Επιτροπή της SUPERLEAGUE για το αντιαθλητικό χτύπημα στον ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα. Αναλυτικά η επιστολή:

Θεσσαλονίκη 11-02-2008

Προς την Πειθαρχική Επιτροπή της SUPERLEAGUE.

Αξιότιμοι κύριοι,

Με λύπη μας, καθώς δεν σημειώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ της 10-02-2008 και συνεπώς δεν αναφέρεται στο φύλλο του αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στην Επιτροπή σας το σκοπούμενο αντιαθλητικό και επικίνδυνο παίξιμο του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γεωργιάδη Γεωργίου του Χαράλαμπου στο τέταρτο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα κατά του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Καράμπελα Νικόλαου.

Η παραπάνω αυτή σκοπούμενη ενέργεια προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας και την καταδίκη του σε αγωνιστική απραξία για περίπου οκτώ μήνες .

Αυτή η σκοπούμενη αντιαθλητική και επικίνδυνη ενέργεια η οποία προκαλεί και σοβαρότατο τραυματισμό τιμωρείται, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ κατόπιν δικής σας κλήτευσης και με βασικό αποδεικτικό υλικό το βίντεο του αγώνα, φωτογραφίες αλλά και δημοσιεύματα του τύπου.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ"



















Αμέσως μετά από την επιστολή στο Πειθαρχικό της Super League, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε μία ακόμα επιστολή αυτή τη φορά προς την ΚΕΔ αλλά και μία ανακοίνωση. Η τελευταία αναφέρει συγκεκριμένα:

"Αιδώς κύριοι.

Μην προκαλείτε παραπάνω το δημόσιο αίσθημα κρίνοντας και τα τηλεοπτικά συμβόλαια άλλων όταν όλη Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από όσα εσείς θέλετε να μετατρέψετε σε αποτέλεσμα της κατ’ επίφαση γιορτής, αλλά είναι προϊόν ρωμαϊκής αρένας.

Προκαλέσατε πριν το παιχνίδι με ανακοινώσεις που μιλούσαν για "αναξιοπρέπεια" αλλά και "ομάδες μικρότερου βεληνεκούς" και δεν απαντήσαμε στα πλαίσια της διατήρησης ενός ήπιου κλίματος και σήμερα παρόλα όσα έγιναν αντί να κρύψετε το πρόσωπό σας από ντροπή ζητάτε και τα ρέστα.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Κανείς δεν αυτοαναγορεύεται μεγάλος, ιδιαίτερα όταν ότι πετυχαίνει είναι αποτέλεσμα δωρεών και παρεμβάσεων.

Για να διαχειριστεί κάποιος τα προβλήματα του όταν μετά από κακή διαχείριση της ζωής του χάνει όσα από την μετατροπή του σε προύχοντα από "κληρονομιές" και "δωρεές" φαύλοι του έχουν χαρίσει, δεν χρειάζεται να είναι καθηγητής πανεπιστημίου ή να έχει διαβάσει Κοέλιο ή φιλοσοφικά άλλα κείμενα.

Υπάρχουν και πιο ευκολόπεπτα κείμενα όπως "η μαντάμ Σουσού" του αείμνηστου Δημήτρη Ψαθά που μπορούν με την λαϊκή σοφία που περιέχουν να κατευθύνουν κρίσεις και συμπεριφορές με αξιοπρέπεια και ευθύνη.

Η ανοχή τελείωσε."

Από την άλλη η επιστολή προς την ΚΕΔ αναφέρει τα εξής: "Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο διαιτητής του παιχνιδιού της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ με την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την Κυριακή 10-02-2008, βαθμολογήθηκε με 7,16 και δεν παραπέμφθηκε παρόλο που παρέβλεψε την εγκληματική ενέργεια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Γεωργιάδη, κατά του ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Καράμπελα Νικόλαου.

Ο εν λόγω διαιτητής όχι μόνο δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε καν έκανε υπόδειξη φάουλ, προκαλώντας το πανελλήνιο. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Καράμπελας Νικόλαος, υπέστη ζημία η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα από 6 έως και 9 μήνες και ταυτόχρονα είναι πιθανή η αδυναμία της επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Ταυτόχρονα, δύο καταφανέστατες παραβάσεις (πέναλτι) στο 1ο ημίχρονο εις βάρος του ΠΑΟΚ δεν υποδείχθηκαν με αποτέλεσμα μαζί με τη μη υποδειχθείσα αποβολή, να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Παρόλο που στην προ του αγώνα επικοινωνία μας, σας επισημάνθηκε ότι ο εν λόγω διαιτητής δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα, μας διαβεβαιώσατε ότι έχετε εμπιστοσύνη στον κύριο Σταυρίδη και ότι θα κάνει μια τέλεια διαιτησία.

Θεωρούμε ότι ο λάθος ορισμός δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με την μη τιμωρία του εν λόγω διαιτητή γι’ αυτό και ζητάμε την άμεση πλέον παρέμβαση σας και την αποπομπή του διαιτητή Σταυρίδη Ιωάννη από τους πίνακες διαιτητών της SUPER LEAGUE καθώς και την αποπομπή του παρατηρητή Μεσαλά Β. (Αχαΐας) ο οποίος και δεν τον παρέπεμψε."


























































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ