ΑΡΗΣ

Φόβοι για ολική ρήξη χιαστών του Καράμπελα

Φόβοι για ολική ρήξη χιαστών του Καράμπελα
Καράμπελας-Άρης-ΠΑΟΚ

Καράμπελας: "Με χτύπησε με τις τάπες ο Γεωργιάδης". Φόβους για ολική ρήξη χιαστών εκφράζουν οι γιατροί

Ήταν η πρώτη φάση ουσιαστικά του χθεσινού ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.
Το δυνατό τάκλιν του Γιώργου Γεωργιάδη στον Νίκο Καράμπελα στο 7΄ αναγκάζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τον αντικαταστήσει με τον Μάρκο Αουρέλιο με την πρώτη εκτίμηση να έκανε λόγο για κάκωση πρόσθιου χιαστού.

Ωστόσο η σημερινή μαγνητική θα επιβεβαιώσει ή όχι τους φόβους που αναπτύχθηκαν για ολική ρήξη κάτι που θα ισοδυναμεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Άρη θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς μένοντας εκτός γηπέδων για τους επόμενους πέντε μήνες.

"Ο Γεωργιάδης έκανε εγκληματικό τάκλιν στον Καράμπελα και δεν πήρε κόκκινη κάρτα", ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο γήπεδο της Τούμπας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του Άρη να δηλώνε: "Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Γεωργιάδης με χτύπησε με τις τάπες στο γόνατο. Δεν ξέρω τι να πω".


Όπως αποδείχθηκε πάντως το όνειρο του Καράμπελα να αγωνιστεί σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εφιάλτη στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Όπως και να έχει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την σημερινή μαγνητική που θα υποβληθεί από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Όσο για τον Νάτσο Γκαρσία που στην διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις; Η πρώτη εξέταση διέγνωσε θλάση στους προσαγωγούς κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από δύο ως τρεις εβδομάδες.

Αναφορικά για το χθεσινό παιχνίδι ο Κώστας Χαλκιάς δήλωσε πως: "Δεν μας επηρέασε η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πέτυχε τρία γκολ.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με μας στο δεύτερο να προσπαθήσαμε και η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλύτερα αλλά ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε την δύσκολη κατάσταση.

Τώρα πρέπει αν αφήσουμε το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουμε τα επόμενα εκ των οποίων αρκετά είναι μέσα στην έδρα μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον στόχο για την πεντάδα που έχουμε βάλει",





ενώ για τον τραυματισμό του Καράμπελα τόνισε: "Αυτό που με απασχολεί είναι ο τραυματισμός του Νίκου. Ελπίζω να αποδειχθεί επιπόλαιος και να επιστρέψει γρήγορα".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ