ΞΑΝΘΗ

Γκσπούρνινγκ:"Ενδιαφέρον από Γαλατασαράι"

Γκσπούρνινγκ:"Ενδιαφέρον από Γαλατασαράι"
Γκσπούρνινγκ

To ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για την απόκτηση του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Τύπο της Αυστρίας, o Μίκαελ Γκσπούρνινγκ

Ο πορτιέρο των Θρακιωτών έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και παρουσιάστηκε έτοιμος για να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του πιο χαρακτηριστικά, είπε :"Έχω φτάσει σε ένα σημείο έχοντας δουλέψει σκληρά. Με τις εμφανίσεις μου έχω προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στις οποίες έγινα γνωστός. Τώρα θα πρέπει να έχω διάρκεια στην απόδοση μου έως το τέλος της σεζόν ώστε το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να είναι επιτυχημένο".

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για την απόκτηση του εξάλλου, ανέφερε:" Ο αθλητικός διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Καρλ-Χάιντς Φέλντκαμπ με έχει παρακολουθήσει σε ένα αγώνα.

Μετά δειπνήσαμε μαζί με την σύζυγο του, την φίλη μου και τον μάνατζερ της Ξάνθης Χανς Μπόγκαρντς. Ήταν πολύ ευχάριστα.Μιλήσαμε αρκετά και γνώρισα ένα πολύ καλό άνθρωπο. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι να υπογράψουμε συμβόλαιο υπάρχει μεγάλη απόσταση".

Αναφορικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος και των Χετάφε, Τβέντε, Ολυμπιακού και του Ανόβερου, είπε: "Επίσημα συζήτηση έχει γίνει μόνο με τη Γαλατασαράι. Από όσα αναφέρονται από τα ΜΜΕ κανείς δεν ξέρει τι είναι αλήθεια. Πολλά γίνονται σε επίπεδο διοικήσεων".

Τέλος σε ερώτηση για το αν πρόεδρος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, θέλει να έχει κέρδη από την παραχώρησή του, απάντησε χιουμοριστικά:" Ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης πούλησε λίγα αυτοκίνητα".








TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ