ΙΝΤΕΡ

Γκρίνια Μαντσίνι για τους χαμένους βαθμούς

Γκρίνια Μαντσίνι για τους χαμένους βαθμούς
Μαντσινι

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση της Ίντερ κόντρα στη Λιβόρνο και την απώλεια άλλων δύο βαθμών στο πρωτάθλημα (2-2) εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι

"Στο πρώτο μέρος κοιμηθήκαμε όλοι στη φάση του πρώτου γκολ που πέτυχαν, και αυτό γιατί δεν επιτρέπεται μία βαθιά μπαλιά να περνάει πάνω από μία ολόκληρη άμυνα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας και συνέχισε:

"Από εκεί και έπειτα δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Μετά το ημίχρονο τα πράγματα ήταν χαοτικά για εμάς. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι τόσο εμφανή που δεν χρειάζεται να μιλήσεις για αυτά.

Ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσουμε είναι να διώξουμε αυτά τα σύννεφα από το κεφάλι μας. Όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς και στη διάθεσή μας, θα πάρουμε μπρος. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, το αποτέλεσμα που φέραμε με τη Λιβόρνο ήταν δίκαιο".



Ο Μαντσίνι έκανε μάλιστα ειδική αναφορά και στον Ντάγκλας Μαϊκόν, ο οποίος δέχτηκε ανόητη κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Μπογκτάνι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, γεγονός που θα του στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής από το ματς της Τετάρτης (εμβόλιμη αγωνιστική) με τη Σαμπντόρια.

"Ο Μαϊκόν έκανε λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, καθώς με 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει περισσότερες ευκαιρίες. Αντίθετα μας έβαλε κάτω από τρομερή πίεση και κινδυνεύσαμε να χάσουμε το ματς. Ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος".



Ο μόνος παίκτης για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια ο τεχνικός των "νερατζούρι" ήταν ο Αντριάνο, που είχε ένα δοκάρι καθώς και αρκετές καλές ευκαιρίες, γεγονός που πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στις προσεχείς υποχρέωσεις της Ίντερ στις εγχώριες διοργανώσεις.

"Ο Αντριάνο τα πήγε καλά, καλύτερα σε σχέση με την περασμένη Κυριακή (με την Κατάνια) και αυτό είναι το σημαντικότερο. Χρειάζεται να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο", κατέληξε στις δηλώσεις του.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ