ΑΡΗΣ

Γκρέι: "Θα μπορούσα να κάνω χατ-τρικ, σε ανατριχιάζει η ατμόσφαιρα"

Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Γκόμελ
Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Γκόμελ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Γκρέι στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη επί της Γκόμελ με 5-0 τόνισε πως θα μπορούσε να έχει σκοράρει τρίτη φορά, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Βικελίδης.

Ο Άρης επικράτησε 5-1 της Γκόμελ και έκανε αποφασιστικό βήμα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Αντρέ Γκρέι στο επίσημο ντεμπούτο του σκόραρε δύο φορές και τόνισε ότι θα μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του κατάμεστου Βικελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρέι:

Για την πρώτη του συμμετοχή: "Αισθάνομαι υπέροχα, πρώτο παιχνίδι με δύο γκολ, θα μπορούσα να πετύχω και ένα τρίτο, δεν έχω παράπονο. Κάναμε κυριαρχική εμφάνιση, είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη εμφάνιση στην έδρα μας".

Για το ματς: "Είναι μία επαγγελματική νίκη, παίξαμε καλά, κυρίως επιθετικά, τέτοια ματς μπορεί να εξελιχθεί δύσκολα. Γυρίσαμε γρήγορα το σκορ, βάλαμε πέντε γκολ, δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα".

Τι σημαίνει για τη ρεβάνς: "Είναι σημαντικό, έχουμε μεγάλο προβάδισμα, να κερδίσουμε ξανά, πρέπει να είμαστε ξανά επαγγελματίες, δεν έχουμε τελειώσει και τυπικά την πρόκριση".

Για την ατμόσφαιρα: "Σου προκαλεί ανατριχίλα και σου δίνει το έξτρα κίνητρο. Από τις πιο φανταστικές ατμόσφαιρες που έχω παίξει".

Για την αλλαγή του νεαρού Χατζηιωάννου και τι του είπε: "Ότι θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει, του είπα να μπει μέσα, ήταν ένα ανοιχτό ματς. Δεν το έβαλε, θα έρθει το επόμενο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ