CHAMPIONS LEAGUE

Γκραντ: "Έπρεπε να νικήσουμε 3-0 ή 4-0"

Γκραντ: "Έπρεπε να νικήσουμε 3-0 ή 4-0"
Φενέρμπαχτσε-Τσέλσι, Γκρααντ-Ζικο

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Άβρααμ Γκραντ μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και την ήττα της Τσέλσι

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σε ένα ματς που έπρεπε να νικήσουμε με 3-0 ή 4-0, βγήκαμε χαμένοι. Κυριαρχήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες και αφού δεν τις αξιοποιήσαμε, πληρώσαμε την ολιγωρία μας σε κάποιες περιπτώσεις.

Υπό άλλες συνθήκες μία ήττα με 2-1 εκτός έδρας δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι, αφού δεν αξίζαμε τέτοιας τύχης βάσει της εικόνας του αγώνα. Πλέον η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε",

συμπλήρωσε ο Ισραηλινός τεχνικός που δεν ξέχασε το πρωτάθλημα:

"Πριν από αυτό το παιχνίδι όμως αντιμετωπίζουμε τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε τους βαθμούς".


Από την άλλη μεριά ο βραζιλιάνος τεχνικός της Φενέρ, Ζίκο, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

"Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα και ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Όμως στην συνέχεια, αντιδράσαμε σωστά και ανατρέψαμε τα δεδομένα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να είμαστε φυλακισμένοι στο γήπεδο, μας έλειπαν πολλά στοιχεία.

Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ρισκάρουν και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Έπρεπε να πηγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα και να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Όπως και έγινε. Εάν παίξουμε στην Αγγλία όπως στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ