ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Όταν δίνεις δύο γκολ στον Αστέρα..."

Γκρανέρο: "Όταν δίνεις δύο γκολ στον Αστέρα..."
Γκρανέρο INTIME SPORTS

Αδύνατη χαρακτήρισε την αντίδραση της Βέροιας μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Χοσέ Γκρανέρο, πλέκοντας το εγκώμιο των "Αρκάδων".

Ο τεχνικός της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, ξεκαθάρισε ότι η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης κρίθηκε στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τονίζοντας ωστόσο ότι προσπάθησε να βγει ψηλά να κυνηγήσει κάτι καλύτερο και ότι ακόμη χτίζεται.

"Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί. Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση απαντούσαμε και εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε φύο γκολ και άλλαξαν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδραση σχεδόν αδύνατη. Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε το ότι βγήκε ψηλά. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα", δήλωσε αρχικά ο Χοσέ Γκρανέρο.

Για την κακή εικόνα του ματς είπε: " Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα "χτίζεται" η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμία φορά και εμείς οι δύο νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ