ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκρανέρο: "Αν ήμουν ο Μόντριτς, θα συνέχιζα μέχρι τα 87 μου"

Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς Champions League κόντρα στην Ίντερ | 7 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς Champions League κόντρα στην Ίντερ | 7 Δεκεμβρίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Εστέμπαν Γκρανέρο παραχώρησε συνέντευξη στην "As" λίγους μήνες αφότου αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό της Ρεάλ να αφιερώνει μελιστάλαχτα λόγια για τον αειθαλή άσο των μερένγκες, Λούκα Μόντριτς.

Μετά από 15 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο ο Εστέμπαν Γκρανέρο αποφάσισε πριν λίγους μήνες να ρίξει τίτλους τέλους και να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, δραστηριοποιούμενος πλέον στη συγγραφή αλλά και στη δημιουργία μίας επιχείρησης που ειδικεύεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Olocip) και η οποία προσπαθεί να βελτιώσει τις εμφανίσεις των παικτών μέσω καταχώρησης δεδομένων.

Την ίδια ώρα πάντως ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Ρεάλ απολαμβάνει ως θεατής πλέον τη δράση που αφορά την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά και ένας από τους παίκτες που θαυμάζει απεριόριστα είναι και ο Λούκα Μόντριτς.

Το έδειξε άλλωστε με ιδιαίτερο τρόπο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα "As", με τον Γκρανέρο να ερωτάται για την απόφασή του να σταματήσει στα 34 σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Μόντριτς συνεχίζει στα 36 στην Ρεάλ και να δίνει την ακόλουθη αφοπλιστική απάντηση:

"Εάν ήμουν ο Μόντριτς θα συνέχιζα να παίξω μέχρι τα 87 μου! Είναι εκπληκτικός. Εγώ δεν ήμουν τόσο καλός, απέχω μίλια από το να είμαι ο παίκτης που είναι εκείνος.

Από άποψη τεχνικής αλλά και τακτικής είναι φανταστικός, έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν μπορεί πια να κάνει κάποια από τα πράγματα που έκανε στο χορτάρι όταν ήταν 23 αλλά κάνει άλλα πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει όταν ήταν νεότερος.

Είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για την Ρεάλ", τόνισε ο 34χρονος πρώην παίκτης των Μαδριλένων, που στο πλαίσιο της συνέντευξής του έκανε ειδική μνεία και στον Ζοζέ Μουρίνιο, που τον είχε ως προπονητή στο διάστημα που ήταν κάτοικος Μαδρίτης (φόρεσε 96 φορές τη φανέλα της Ρεάλ από το 2009 μέχρι το 2012).

"Ο Μουρίνιο έχει κάτι στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα του που τον συνδέει με την Ρεάλ. Δεν έχει να κάνει με τη φιλοδοξία επειδή όλοι είναι φιλόδοξοι.

Είχε το δικό του τρόπο για να είναι φιλόδοξος, έναν τρόπο για να εστιάζει στα προβλήματα και στην επίλυσή τους παίρνοντας το σωστό δρόμο.

Για παράδειγμα η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που δεν ψάχνει ποτέ για δικαιολογίες και ο Μουρίνιο ήταν το ίδιο ακριβώς, με τον εαυτό του και με εμάς.

Θα ήταν σπουδαίο αν επέστρεφε, αν και αυτή τη στιγμή η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο προπονητή στο τιμόνι της, τον Κάρλο Αντσελότι".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ