ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Γκρανέρο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
Γκρανέρο INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Γκρανέρο στάθηκε στον τρελό ρυθμό του αγώνα Εργοτέλης - Βέροια 2-2 και τόνισε πως όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά.

"Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις φαινόταν ότι τον έλεγχο τον είχε ο Εργοτέλης, σε ορισμένες άλλες ότι τον είχε η Βέροια.

Ματς που μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να γίνει. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε:

"Δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο για τη διαιτησία κι αυτό θα το σεβαστώ και σήμερα".

Για το τρελό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, είπε: "Ειδικά σήμερα φάνηκε ότι δεν έχουμε ισορροπία. Πριν το γκολ του Εργοτέλη είχαμε βρεθεί κοντά στο να ανοίξουμε το σκορ αλλά λίγο μετά έγινε το 1-0. Μετά το 2-1 και την αλλαγή του Γεωργιάδη ρισκάραμε περισσότερο όμως δεν είχαμε άλλη επιλογή και έτσι ήρθε η ισοφάριση".

Για τον Εργοτέλη, είπε: "Έχω θετική άποψη και την εξέφρασα και στον προπονητή του Εργοτέλη. Του έδωσα συγχαρητήρια για την ομάδα του, και πιστεύω ότι αν συνεχίσει σ' αυτό το επίπεδο θα μείνει στην κατηγορία".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ