ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "'Άδικη η έκταση του σκορ"

Γκρανέρο: "'Άδικη η έκταση του σκορ"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Γκρανέρο παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του σε αυτό το δεύτερο μισό απέχει κατά πολύ από αυτήν του πρώτου γύρου και τόνισε πως αυτό είναι κάτι που θέλει μεγάλη ανάλυση.

Η Βέροια γνώρισε την ήττα στην Καλλονή και μάλιστα με το "βαρύ" 4-1 με τον τεχνικό του συλλόγου Κάρλος Γκρανέρο να στέκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο μετά το τέλος της αναμέτρησης κάνοντας λόγο για μια ήττα όπου η έκταση που πήρε το σκορ ήταν άδικη καθώς η διαφορά των δυο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να κινδυνέψει σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή καθώς χρειάζεται μια ακόμα νίκη και θεωρεί ότι θα την πάρει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Έγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, πολλές ευκαιρίες. Θα έλεγα ότι έγινε ένα τρελό παιχνίδι! Κάποιοι παράγοντες έκαναν την διαφορά και κυρίως ένας ποδοσφαιριστής, ο Λεοζίνιο, που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ μετά τη δική μας ισοφάριση και στο 3-1 που απέδειξε και πάλι την ποιότητά του.

Προσπαθήσαμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν νιώσαμε μειονεκτικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση και από τους 22 ποδοσφαιριστές, αλλά στο τέλος θα έλεγα ότι είναι άδικη η έκταση που πήρε το σκορ καθώς δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο».

Για το αν θα κινδυνέψει η ομάδα του:
«Η ομάδα χρειάζεται ακόμα μια νίκη, έχουμε το ματς με τη Νίκη Βόλου, οπότε θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην παραμονή».

Για την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στην εικόνα της ομάδας του, σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Σίγουρα είναι κάτι που θέλει πολύ ανάλυση. Θα πρέπει όμως να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε φτάσει σε καμία περίπτωση την εικόνα που είχαμε στον πρώτο γύρο.

Αν δείτε όμως την βαθμολογία, πριν από 2-3 αγωνιστικές εμείς ακόμα κοιτούσαμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι ψηλότερο.Πρέπει όμως να ήμαστε ειλικρινείς με την εικόνα όμως που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε ένα ακόμη ματς για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ