EURO 2020

Γκόζενς: "Αυτή τη φορά δεν ζήτησα τη φανέλα του Ρονάλντο"

O Ρόμπιν Γκόζενς πανηγυρίζει τη νίκη της Γερμανίας κόντρα στην Πορτογαλία για την τελική φάση του Euro 2020
O Ρόμπιν Γκόζενς πανηγυρίζει τη νίκη της Γερμανίας κόντρα στην Πορτογαλία για την τελική φάση του Euro 2020 @ 2021 MATTHIAS HANGST/AP IMAGES

Ο Ρόμπιν Γκόζενς χαρακτήρισε αξέχαστη για εκείνον τη βραδιά που βρήκε την Γερμανία να επικρατεί με 4-2 της Πορτογαλίας ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο όπως είχε κάνει σε πρόσφατο Γιουβέντους- Αταλάντα.

Η Γερμανία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Euro 2020 επικρατώντας με το ευρύ 4-2 της Πορτογαλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή στο ματς της "Αλιάντς Αρένα" τον Ρόμπιν Γκόζενς.

"Ήταν μία αξέχαστη βραδιά για μένα από όλες τις πλευρές. Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία πραγματικά δυνατή ομάδα, δώσαμε πάρα πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Εγώ πέτυχα το πρώτο γκολ και έβγαλα την πρώτη μου ασίστ στο τουρνουά, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος", τόνισε αρχικά ο μέσος της Αταλάντα, για να προσθέσει: "Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε, εάν χάναμε τα πράγματα θα γίνονταν πολύ δύσκολα".

Όσον αφορά στο αν ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φινάλε του Γερμανία - Πορτογαλία, όπως είχε κάνει πριν από λίγο καιρό σε ματς της Γιουβέντους με την Αταλάντα στην Serie A, απάντησε:

"Όχι, δεν την ζήτησα, επειδή θέλω να απολαύσω αυτή τη νίκη και αυτή τη βραδιά. Δεν τον αναζήτησα".

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Απρίλιο μετά από αγώνα της Γιουβέντους με την Αταλάντα είχε πλησιάσει τον Ρονάλντο για να του ζητήσει τη φανέλα, θέλοντας να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του, με τον μέσο των μπεργκαμάσκι να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είχε καν καταδεχτεί να τον κοιτάξει απαντώντας του με ένα κοφτό "όχι".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ