ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Γκουλής: "Τον καλύτερό μας εαυτό"

Γκουλής: "Τον καλύτερό μας εαυτό"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Πιερικού παρουσίασε σήμερα τον Νίκο Γκουλή με τον νέο της τεχνικό να έδωσε το στίγμα του εκφράζοντας την αισιοδοξία του για επίτευξη των στόχων.

Στην παρουσία του Νίκου Γκουλή προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Πιερικού με τον νέο τεχνικό της ομάδας να έδωσε το στίγμα του όσον αφορά την χρονιά που θα ακολουθήσει.

Όσο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλο, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν νέο Πιερικό δυνατό, υγιή, φιλόδοξο που θα στηρίζεται στα δεδομένα της εποχής.

" Ήρθα σε μια ομάδα που σίγουρα έχει την ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να δουλεύει σκληρά με μεγάλη ταπεινότητα, ευδιάκριτη τη φιλοδοξία, ώστε να γίνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, καθορίζοντας το στόχο με μια σειρά από βήματα.

Όχι βλέποντας τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος της χρονιάς, αλλά βλέποντας τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη ημέρα, γιατί όλοι ξέρετε ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, περνάνε μέσα από τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Νικάμε όλα καλά, δε νικάμε δε γίνεται αυτό που ονειρευόμαστε.

Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών, μια ομάδα που να καταθέτει τον καλύτερο της εαυτό κάθε Κυριακή στο γήπεδο και επιθυμία μας βασικά είναι να νικάμε. Το σημαντικότερο για μια ομάδα τις σημερινές εποχές είναι να έχει υγεία και η υγεία αυτή βγαίνει μέσα από τα αποδυτήρια.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να εξελίσσεται συνεχώς. Πολλές φορές λέμε μεγάλα λόγια στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό θέλουν να ακούσουν όλοι αλλά η μπάλα δεν είναι έτσι. Τα πράγματα πάνε βήμα-βήμα.

Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε την επιθυμία να νικάμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα και τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε", υποστήριξε ο Γκουλής.

Όσο για τον βοηθό του Τάσο Ιωαννίδη δεν έκρυψε πως: " Μετά από πάρα πολλά χρόνια (1992) όταν ήμουν βοηθός του Γιάννη Ματζουράκη, επιστρέφω στον Πιερικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω κι ελπίζω αυτή τη φορά να στεργιώσω στην ομάδα. Ο Πιερικός αποτελεί το όνειρο του κάθε Κατερινιώτη προπονητή", με τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου να πρόσθεσε: " Ευχαριστώ τον Τάσο Ιωαννίδη, τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και τον προπονητή Νίκο Γκουλή για την τεράστια τιμή που μου κάνουν. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής μας, και θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, ανέφερε: " Θέλουμε στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς να πούμε ότι στοχεύουμε να χτίσουμε έναν νέο Πιερικό δυνατό, υγιή, φιλόδοξο που θα στηρίζεται στα δεδομένα της εποχής όπως έχουν διαμορφωθεί κοινωνικά και πολιτικά, στο πολύ πλούσιο ταλέντο που έχει η περιοχή μας και βέβαια στην όσμωση με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που κάτω από τις υποδείξεις και προτάσεις του κόουτς θα αποκτήσουμε.

Θέλουμε να φτιάξουμε έναν αξιόμαχο, δυνατό, μεγάλο Πιερικό. Το από πού μπορεί να ξεκινήσει και που μπορεί να φτάσει, είναι θέμα δουλειάς του κόουτς και των συνεργατών του και οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών του που θα στελεχώσουν το τμήμα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα και ελπίζω ο χρόνος να μας δικαιώσει για τον σχεδιασμό μας".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ